Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Στο Netflix θα δούμε τη νέα σειρά των δημιουργών του “Stranger Things”

    Στο Netflix θα δούμε τη νέα σειρά των δημιουργών του "Stranger Things"

    H νέα σειρά υπερφυσικού μυστηρίου των Matt και Ross Duffer κατευθύνεται – και αυτή – στο Netflix.

    O λόγος για το “The Boroughs”, το οποίο θα έρθει με τη βοήθεια των Jeffrey Addis και Will Matthews, συν-δημιουργών του “The Dark Crystal: Age of Resistance”, που επίσης προβλήθηκε στη συνδρομητική. Οι δυο τους θα είναι συν-δημιουργοί και showrunners.

    “Είμαστε fans της συγγραφής των Jeff και Will εδώ και πολύ καιρό και όταν μάς έστειλαν την ιδέα τους για το ‘The Boroughs’ ξέραμε αμέσως ότι είχαν ετοιμάσει κάτι πολύ ιδιαίτερο στα χέρια τους”, είπαν οι Duffer σε δήλωσή τους. “Αν και οι ήρωες στο ‘The Boroughs’ έχουν μερικά παραπάνω χρονάκια από ότι τα παιδιά στο ‘Stranger Things’, πρόκειται για ένα εξίσου αξιαγάπητο μάτσο αταίριαστων και ανυπομονούμε να λάβετε μέρος σε μια περιπέτεια που είναι τρομαχτική, αστεία και βαθιά συγκινητική”.

    Η ιστορία θα μας μεταφέρει “σε μια ειδυλλιακή συνοικία συνταξιούχων στην έρημο του Νέου Μεξικού”, όπου “μια ομάδα απίθανων ηρώων πρέπει να συνεργαστεί για να σταματήσει μια υπερφυσική απειλή από το να κλέψει το μόνο πράγμα που δεν έχουν…τον χρόνο”, λέει η επίσημη σύνοψη.

    Το project είχε ανακοινωθεί τον Ιούλιο που μας πέρασε, όταν μάθαμε για τη συμφωνία που υπέγραψαν τα αδέρφια Duffers και η εταιρεία παραγωγής τους, Upside Down Pictures, με το Netflix. Μέσω αυτής αναμένουμε μια προσαρμογή του “The Talisman” των Stephen King και Peter Straub σε συνεργασία με την Amblin Entertainment του Steven Spielberg και την Paramount TV, μια νέα live-action μεταφορά του “Death Note”, και ένα νέο θεατρικό έργο και μια spin-off σειρά από το “Stranger Things”.

    Μιλώντας για το “Stranger Things” να πούμε ότι η κύρια σειρά μπορεί να τελειώνει με την πέμπτη σεζόν (για την οποία δεν έχουμε ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας), αλλά το Upside Down δεν θα μας αφήσει ακόμα, μιας και έχει ήδη ανακοινωθεί μια επέκταση κινουμένων σχεδίων. Το πρώτο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν θα φέρει τον τίτλο “The Crawl”, η ιστορία θα λαμβάνει χώρα μόνο στο Hawkings, θα είναι μικρότερη σε διάρκεια και δεν θα εισάγει νέους χαρακτήρες, ενώ λέγεται ότι θα έχει “λίγο από όλα” και θα είναι μια θεαματική “κλιμάκωση” όσων έχουν προηγηθεί. Τέλος, μπορεί να δούμε και τον γάμο των Joyce Byers και Jim Hopper, χωρίς να υπάρχει κάτι σίγουρο ακόμα.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Μάρτιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ