Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Survivor All Star: Αποχώρησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

    Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και από το Survivor All Star έφυγε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

    Ακόμη μια αποχώρηση από το Survivor All Star είχε χρώμα… κόκκινο. Ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ότι από τον Άγιο Δομίνικο έπρεπε να αποχωρήσει η δεύτερη.

    Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε ύστερα από τη σημαντική συμβολή της στη νίκη των Κόκκινων με 10-9 επί των Μπλε στον αγώνα για φαγητό.

    Στον αγώνα επάθλου η Ελευθερία Ελευθερίου δεν έκρυψε την αδυναμία της ζητώντας να την δει η γιατρός της παραγωγής.

    «Θα ήθελα να ζητήσω να δω τη γιατρό γιατί έχω φοβερούς πόνους στην κοιλιά και τη μέση» παραδέχθηκε η νεαρή παίκτρια των Διασήμων με αποτέλεσμα να αποχωρήσει εκτάκτως από τον στίβο μάχης και να μην επανέλθει, στην πορεία, για το αγώνισμα.

    Στο Συμβούλιο του Νησιού, οι παίκτες των δυο ομάδων του Survivor All Star έμαθαν από τον Γιώργο Λιανό την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού.

    «Απόλαυσα την κάθε στιγμή, φεύγω με το κεφάλι ψηλά και θέλω να πω στα παιδιά να το απολαύσουν. Σίγουρα η κόκκινη ομάδα θα δυναμώσει με την αποχώρηση μου» τόνισε, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά την ανακοίνωση ότι αποχωρεί.

      

    Εκείνος όμως που… στενοχωρήθηκε (όχι για την αποχώρηση) και ξέσπασε σε κλάματα ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

    Ο παίκτης των Μπλε μπορεί να τη… γλίτωσε αλλά δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την στήριξη που δεν νιώθει να έχει από την ομάδα του.

    «Ευχαριστώ παιδιά, την επόμενη εβδομάδα πάλι! Ρε φίλε, είμαι στεναχωρημένος! Τι να κάνω… Δηλαδή κακό είναι που βλέπω ότι η ομάδα μου δεν με στηρίζει; Δεν μου είπε κανείς «καλή επιτυχία» όταν μπήκα μέσα στο συμβούλιο. Μόνο ένα δυο άτομα.

    Αλήθεια, αν είναι έτσι να φύγω ρε φίλε γιατί το βλέπω ρε παιδιά ότι δεν με γουστάρετε» είπε με μάτια δακρυσμένα, ο παίκτης των Μαχητών με όλη την ομάδα να τον πλησιάζει για να τον αγκαλιάσει.

    Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

    Survivor All Star: Αποχώρησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ