Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Survivor All Star: Υποψήφιος ξανά ο Νίκος Μπάρτζης, πλάνταξε πάλι η Σταυρούλα Χρυσαειδή

    Ο τρίτος αγώνας ασυλίας στο Survivor All Star είναι νικητή και πάλι τον Σάκη Κατσούλη. Όπως και η νέα ψηφοφορία έβαλε πρώτο υποψήφιο ένα… γνώριμο πρόσωπο.

    Η ένταση, με επίκεντρο κυρίως τη Σταυρούλα Χρυσαειδή επικράτησε στο αποψινό (28.06.2023) επεισόδιο του Survivor All Star, αφού η παίκτρια δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι αποχώρησε ο κολλητός της, Ηλίας Μπόγδανος και δεν θέλησε να κάτσει με κανέναν από τους υπόλοιπους.

    «Ξεκάθαρα εμένα ήθελαν να φάνε και έφυγε ο πιο κοντινός μου άνθρωπος εδώ μέσα, ο Ηλίας. Παράπλευρη απώλεια θα πω ότι ήταν γιατί ξεκάθαρα ήθελαν μέσω του Ηλία να χτυπήσουν εμένα», είπε σε μια από τις συνεντεύξεις της.

    Η απροθυμία της να συζητήσει με τους υπόλοιπους σχολιάστηκε, ιδιαίτερα από τον Νίκο Μπάρτζη και τον Σάκη Κατσούλη στις προσωπικές τους συνεντεύξεις όσο και στο Συμβούλιο του νησιού, το οποίο έγινε μετά τον νέο αγώνα ασυλίας.

    Τον οποίο, με 11 νίκες, κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος επικράτησε στο τέλος της Στέλλας Ανδρεάδου.

     

    Οι δυο τους θα δώσουν μάχη για τον τίτλο του MVP, με τον Κατσούλη να έχει 11 νίκες και την Ανδρεάδου 8. Όποιος καταφέρει να είναι ο πολυτιμότερος παίκτης θα πρέπει να «δώσει» και τον τρίτο υποψήφιο της εβδομάδας, στο αυριανό συμβούλιο αποχώρησης.

    Στο Συμβούλιο του νησιού, Σταυρούλα Χρυσαειδή και Νίκος Μπάρτζης διασταύρωσαν ξανά τα ξίφη τους, ενώ η πρώτη άκουσε και τη Στέλλα Ανδρεάδου να λέει πως δεν είναι κοντά οι δυο τους και ήρθαν μόνο όταν εκείνη κέρδισε την ασυλία.

     

     

    Σε ό,τι αφορά στην ψηφοφορία, τα πράγματα ήταν… προδιαγεγραμμένα και ο Νίκος Μπάρτζης είναι ξανά ο πρώτος υποψήφιος.

     

     

    «Το περίμενα! Όλοι έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους, παίζουμε στρατηγικά και μετά την 24ωρη ψηφοφορία έχω βγει υποψήφιος αρκετές φορές» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης της μπλε ομάδας.

     

    Επόμενος αγώνας ασυλίας του Survivor All Star αλλά και αποχώρηση αύριο στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

    Survivor All Star: Υποψήφιος ξανά ο Νίκος Μπάρτζης, πλάνταξε πάλι η Σταυρούλα Χρυσαειδή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ