Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Σύλληψη για κλοπή νερού στα Χανιά

    Σύλληψη για κλοπή νερού στα Χανιά

    Εντοπίστηκαν επτά παράνομες παροχές νερού χωρίς υδρομετρητή, οι οποίες κατέληγαν σε αγροτικές καλλιέργειες

    Συνελήφθη μία γυναίκα, κατηγορούμενη για κλοπή νερού σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου Χανίων και παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος ενός άνδρα.

    Συγκεκριμένα υπήρξαν καταγγελίες σχετικά με νεροκλοπή από το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης σε περιοχές του Δήμου Κισσάμου στα Χανιά, οπότε αστυνομικοί του Τμήματος της περιοχής, από κοινού με αστυνομικούς της Ασφάλειας Χανίων και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων πραγματοποίησαν στοχευμένους ελέγχους στις συγκεκριμένες περιοχές. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων εντοπίστηκαν επτά παράνομες παροχές νερού χωρίς υδρομετρητή, οι οποίες κατέληγαν σε αγροτικές καλλιέργειες και ταυτοποιήθηκαν ως ιδιοκτήτες ένας άντρας και μία γυναίκα εκ των οποίων εντοπίστηκε και συνελήφθη μόνο η γυναίκα ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του άνδρα.

    Ενημερώθηκε ο Δήμος Κισσάμου για την απομόνωση και διακοπή των παραπάνω παράνομων παροχών νερού ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, αναφέρθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

    Εξάλλου, σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου Ρεθύμνου συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για ναρκωτικά, δύο Έλληνες από αστυνομικούς του ΤΑΕ της περιοχής. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο άνδρες και βρήκαν συνολικά 223 γραμμάρια κάνναβη την οποία κατάσχεσαν. Επιπλέον, κατασχέθηκε το όχημα ως μέσο διευκόλυνσης παράνομων ενεργειών με την προανάκριση να διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.

    Νερό Χανιά



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ