Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τα 5 αποκλειστικά χαρακτηριστικά του iPhone 15 Pro και Pro Max (Ultra)

    Απέχουμε περίπου 10 ολόκληρους μήνες από την παρουσίαση της σειράς iPhone 15, με τις φήμες ήδη να αναφέρουν ότι τα πιο high end μοντέλα θα διαθέτουν ακόμη περισσότερα exclusive χαρακτηριστικά σε σχέση με τα standard μοντέλα. Μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο αναλυτής Ming-chi Kuo είχε αναφέρει ότι οι ισχυρές πωλήσεις των iPhone 14 Pro θα ενθαρρύνουν την Apple να αυξήσει τις διαφορές μεταξύ του iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max και των απλών iPhone 15 και iPhone 15 Plus.

    Αυτά είναι τουλάχιστον πέντε χαρακτηριστικά που φημολογείται ότι θα είναι αποκλειστικά στα iPhone 15 Pro μοντέλα:

    • A17 επεξεργαστής: Τα iPhone 15 Pro θα εξοπλιστούν με τον A17 Bionic βασισμένο στα 3nm της TSMC, προσφέροντας σαφείς βελτιώσεις ως προς τις επιδόσεις και την κατανάλωση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Nikkei Asia. Το report ισχυρίζεται ότι το 2023 θα είναι η δεύτερη χρονιά στη σειρά, όπου μόνο τα Pro μοντέλα της νέας iPhone σειράς θα διαθέτουν το τελευταίο και πιο πρόσφατο chιp της Apple.
    • Πιο γρήγορη υποστήριξη USB-C: Τα iPhone 15 Pro θα διαθέτουν USB C θύρα με υποστήριξη USB 3.2 ή Thunderbolt 3 σύμφωνα με τον Ming-Chi Kuo, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα οι συσκευές να έχουν πολύ πιο γρήγορη μεταφορά δεδομένων, σε σύγκριση με τα τρέχοντα iPhones με θύρα Lightning. Ο Kuo έσπευσε μάλιστα να επισημάνει ότι η USB C θύρα στα απλά iPhone 15 θα παραμείνουν σε ταχύτητες USB 2.0.
    • Αυξημένη RAM: Τα iPhone 15 Pro θα εξοπλιστούν με 8GB RAM σύμφωνα με την TrendForce, ενώ οι απλές κεδόσεις θα συνεχίσουν να έχουν 6GB.
    • Solid-state buttons: Τα iPhone 15 Pro θα εξοπλιστούν με solid state πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης και power buttons. Ο Kuo δήλωσε ότι οι συσκευές θα είναι εξοπλισμένες με δύο επιπλέον Taptic Engines που παρέχουν haptic feedback για να προσομοιώνουν την αίσθηση του πατήματος των κουμπιών, χωρίς αυτά να κινούνται φυσικά, παρόμοια με το κουμπί Home στο τελευταίο iPhone SE ή το trackpad στα νεότερα MacBooks.
    • Αυξημένο optical zoom στο Pro Max: Το iPhone 15 Pro max θα διαθέτει periscope telephoto lens, κάτι που θα του προσφέρει τουλάχιστον 10x optical zoom σε σύγκριση με το 3x στα iPhone 14 Pro.

    Ακριβώς λόγω των ανώτερων τεχνικών χαρακτηριστικών, ο Mark Gurnam του Bloomberg επισημαίνει ότι το iPhone 15 Pro Max θα αποκαλείται iPhone 15 Ultra, ενώ θα μπορέσει να δώσει τη δυνατότητα στην Apple να αυξήσει τη μέση τιμή πώλησης των συσκευών.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ