Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    Θανάσης Ευθυμιάδης: Τα ερωτήματα που θέτει για να αποφασίσει τη ψήφο του στις εκλογές

    Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από τις βουλευτικές εκλογές της χώρας μας στις 21 Μαΐου. Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, θέλησε μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα, να αποκαλύψει τον τρόπο που χρησιμοποιεί για να καταλήξει στην τελική απόφαση για την ψήφο του.

    thanasis efthimiadis

    «Λίγο πριν τις εκλογές… Για να είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρή η κρίση μου για το ποιοι πολιτικοί είναι οι κατάλληλοι για να κυβερνήσουν τη χώρα, κάνω πρώτα τις εκλογές στο δικό μου μικρόκοσμο. Ψηφίζω ποιοι και ποιες από τους συγγενείς, φίλους, γνωστούς, συνεργάτες, γείτονες και όλους όσους σχετίζομαι, είναι άξιοι και άξιες για μέλη στη Βουλή της δικής μου ζωής. Δεν έχει σημασία αν λόγω κεκτημένης ταχύτητας ή συνήθειας ή βολέματος, ήταν για χρόνια πρόεδροι, πρωθυπουργοί, υπουργοί και βουλευτές στη χώρα που ονομάζεται “ζωή του Θανάση”.

    thanasis efthimiadis3

    Πρέπει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να γίνετε μία επαναξιολόγηση τής χρησιμότητάς τους. Τα ερωτήματα που θέτω πριν από την τελική απόφαση είναι:

    – Αγαπάνε στ αλήθεια τη “ζωή του Θανάση”;

    Χαίρονται με τις χαρές μου;

    – Συμπαραστέκονται στις λύπες μου;

    – Έχουν κάποιες ηθικές αξίες στις οποίες παραμένουν πιστοί ακόμα και στα δύσκολα ή οδηγός τής ζωής τους είναι το συμφέρον και η καλοπέραση;

    Το ένστικτό μου τους εμπιστεύεται;

    thanasis efthimiadis4

    Αφού με αποφασιστικότητα προχωρήσω στο ξεκαθάρισμα της προσωπικής μου ζωής, τότε θα είναι πιο εύκολο να ξεχωρίσω και ποιοι πολιτικοί θα είναι χρήσιμοι για τη χώρα μου.»

    {{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ