Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Το Amazon φανερώνει το trailer για την πέμπτη σεζόν του “The Marvelous Mrs. Maisel”

    Το Amazon φανερώνει το trailer για την πέμπτη σεζόν του "The Marvelous Mrs. Maisel"

    Το Amazon έδωσε στο φως της δημοσιότητας το trailer της πέμπτης και τελευταίας σεζόν του “The Marvelous Mrs. Maisel”.

    Σύμφωνα με το Variety, η σειρά θα κάνει την πρεμιέρα της στις 14 Απριλίου με τα τρία πρώτα επεισόδια. Συνολικά αναμένουμε οχτώ από αυτά, με το φινάλε να έχει οριστεί για τις 26 Μαΐου.

    Δείτε το trailer παρακάτω:

    Η σειρά εξιστορεί τις περιπέτειες μιας νοικοκυράς στη Νέα Υόρκη του 1958 ονόματι Miriam “Midge” Maisel, η οποία ανακαλύπτει ότι έχει ταλέντο στην stand-up κωμωδία. Η σύνοψη της νέας σεζόν λέει τα εξής: “Στην πέμπτη και τελευταία σεζόν, η Midge βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην επιτυχία που πάντα ονειρευόταν, μόνο για να ανακαλύψει ότι το ‘πιο κοντά από ποτέ’ είναι ακόμα πολύ μακριά”.

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Rachel Brosnahan ως Midge Maisel, Alex Borstein ως Susie Myerson, Michael Zegen ως Joel Maisel, Marin Hinkle ως Rose Weissman, Tony Shalhoub ως Abe Weissman, Kevin Pollak ως Moishe Maisel, Caroline Aaron ως Shirley Maisel, Reid Scott ως Gordon Ford, Jason Ralph ως Mike Carr και Alfie Fuller ως Dinah Rutledge.

    Δημιουργός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και εκτελεστική παραγωγός Amy Sherman-Palladino, ενώ την εκτελεστική παραγωγή έχει αναλάβει και ο Daniel Palladino. Παραγωγοί είναι οι Dhana Gilbert, Matthew Shapiro, Salvatore Carino και Sheila Lawrence. Η σειρά στο σύνολό της έχει κερδίσει βραβεία Emmy και Χρυσών Σφαιρών για καλύτερη κωμική σειρά, ενώ οι Brosnahan, Borstein και Shalhoub κατέχουν βραβεία Emmy και Χρυσών Σφαιρών για τους ρόλους τους. Από την άλλη, ο Luke Kirby έχει λάβει βραβείο Emmy guest εμφάνισης.

    Παράλληλα, κυκλοφόρησαν και οι πρώτες εικόνες από την νέα σεζόν, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω:

    Διαβάστε το review μας για την τέταρτη σεζόν και πείτε μας στα σχόλια πόσο ανυπομονείτε για το “The Marvelous Mrs. Maisel”, που ανήκει και στη λίστα των πιο hot σειρών που θα φτάσουν σε συνδρομητική μέσα στο έτος.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Φεβρουάριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ