Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
More

    To “Andor” είναι ακριβότερο από το “The Mandalorian”

    To "Andor" είναι ακριβότερο από το "The Mandalorian"

    Ο προϋπολογισμός της πρώτης σεζόν του “Andor” καθιστά τη σειρά ακριβότερη από το “The Mandalorian”.

    Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η πρώτη σεζόν των 12 επεισοδίων κόστισε περίπου $250 εκ.. Αν και το ποσό είναι υψηλότερο από άλλες σειρές του σύμπαντος, ο showrunner Tony Gilroy επιμένει ότι η δημιουργία της θα ήταν απίθανη χωρίς αυτό.

    “Ήμασταν τυχεροί και την κάναμε κατά την διάρκεια του πυρετού χρυσοθηρίας πριν από μερικά χρόνια. Πολύς κόσμος πλέον διστάζει και δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη σειρά φτηνά”, είπε. “Είμαι ανακουφισμένος στην αντίδραση, γιατί κάναμε αυτό το τεράστιο, ασαφή πράγμα και ξέραμε ότι ήταν τρελό. ‘Είναι πολύ; Πήγαμε μακριά;’ Δεν υπήρχαν ομάδες έρευνας αγοράς ή κοινό για τεστ. Θα είναι καλό αν μείνουμε στην προσγείωση και βγούμε δυνατά”.

    Συγκριτικά να αναφέρουμε ότι η πρώτη σεζόν του “The Mandalorian” στοίχησε στο στούντιο $120 εκ., δηλαδή περίπου $15 εκ. ανά επεισόδιο. Όσον αφορά άλλες σειρές επιστημονικής φαντασίας, τα “Halo” και “The Last of Us” κόστισαν $10 εκ. ανά επεισόδιο, ενώ το “Rings of Power” ήταν μια από τις πιο ακριβές σειρές που έγιναν ποτέ με προϋπολογισμό ύψους $465 εκ. για την πρώτη του σεζόν.

    Η δεύτερη σεζόν του “Andor” γυρίζεται αυτήν την περίοδο στο Λονδίνο και αναμένεται να φτάσει στις οθόνες του Disney+ μέσα στο καλοκαίρι του 2024. Η σειρά είναι ο προάγγελος του “Rogue One: A Star Wars Story” (2016), με τον δεύτερο και τελευταίο κύκλο, που θα φέρει και αυτός 12 επεισόδια, να καλύπτει τέσσερα χρόνια – τρία επεισόδια ανά μια χρονιά – στη ζωή του χαρακτήρα ως επαναστάτης, και μάλιστα να τελειώνει τρεις μέρες πριν την έναρξη των γεγονότων της ταινίας. Θα δούμε περισσότερες συνδέσεις με την ταινία (ας μην ξεχνάμε ότι στην σκηνή μετά τους τίτλους τέλους της πρώτης σεζόν μάθαμε ότι αυτό που έφτιαχνε ο Andor και όλοι οι υπόλοιποι κρατούμενοι στον Narkina 5 ήταν κομμάτια του Death Star), και σίγουρα δεν θα παρουσιάσει καθόλου την Felicity Jones ως Jyn Erso, η οποία αρνήθηκε τη συμμετοχή της σε μια συνέντευξή της με το BBC One.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και στη γνώμη μας για τις σειρές που ολοκληρώθηκαν τον Μάιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ