Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Το Assasin’s Creed έρχεται ως σειρά στο Netflix

    Μια ολοκαίνουρια live – action σειρά αναμένεται να κάνει προσεχώς πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Netflix και φυσικά δεν πρόκειται για μια τυχαία, αλλά για το αγαπημένο στην gaming κοινότητα Assasin’s Creed! Μετά από πολυάριθμα παιχνίδια σε κονσόλες και μια όχι τόσο δυνατή ταινία, η Ubisoft έκανε την απόλυτη συμφωνία.

    Το Assasin’s Creed έρχεται ως σειρά στο Netflix
    Το Assasin’s Creed έρχεται ως σειρά στο Netflix 7

    Συγκεκριμένα, η συμφωνία περιέχει ποίκιλα projects όπως cartoon και anime. Όμως, στο Νetflix όπως όλα δείχνουν, θέλουν όσο πιο γρήγορα γίνεται να κυκλοφορήσουν την live – action έκδοση, ώστε να προθερμάνουν το κοινό για τα υπόλοιπα (μεταξύ μας, σχεδόν όλη η gaming κοινότητα είναι έτοιμη).

    Το Assasin’s Creed έρχεται ως σειρά στο Netflix
    Το Assasin’s Creed έρχεται ως σειρά στο Netflix 8

    Και μπορεί αυτό το νέο, να έχει ανακοινωθεί εδώ και αρκετό καιρό, η αλήθεια είναι ότι ενώ είχε ξεκινήσει η ανάπτυξη του, κάτι στράβωσε και το όλο εγχείρημα, μπήκε στον πάγο… Πάντως ως υπεύθυνος της Ubisoft για τα τηλεοπτικά/ κινηματογραφικά ο Jason Altman είχε δηλώσει: «Για περισσότερα από 10 χρόνια, εκατομμύρια φανατικοί από όλο τον κόσμο, βοήθησαν να γίνει το Assasin’s Creed το ιδανικό franchise. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δημιουργήσουμε έναν νέο κόσμο για τη σειρά, με το Netflix και που θα ξεκινήσουμε μαζί, ένα νέο κεφάλαιο στον κόσμο του Assasin’s Creed!».

    Το Assasin’s Creed έρχεται ως σειρά στο Netflix
    Το Assasin’s Creed έρχεται ως σειρά στο Netflix 9

    Και μπορεί να έχει αποχωρήσει πλέον από την Ubisoft και να εργάζεται αποκλειστικά για το Netflix, το μόνο σίγουρο είναι πως το project δεν το έχει παρατήσει. Όπως και να έχει, εμείς δηλώνουμε έτοιμοι για μια τέτοιου είδους σειρά και αναμένουμε σύντομα ένα νέο τρέιλερ. Εσείς, είσαστε;

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ