Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Το Die Hard είναι πολύ σκληρό για να μην έχει prequel

    Die Hard

    H έκτη ταινία της σειράς θα αφηγείται την ιστορία του John McClane από την αρχή…

    Ο John McClane είναι πράγματι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Το ίδιο και τα sequels των ταινιών του. Γιατί ακόμη και αν η τελευταία ταινία του saga, «Πολύ Σκληρός Για να Πεθάνει Σήμερα» δεν έπεισε το κοινό, οι Lorenzo Di Bonaventura και Len Wiseman (σ.σ.: οι άνθρωποι που σκηνοθέτησαν το «Πολύ Σκληρός Για να Πεθάνει 4») σκέφτονται μία έκτη ταινία που θα φέρει τον McClane πίσω στη μεγάλη οθόνη.

    Η νέα ταινία θα ονομάζεται «Die Hard: Year One» και παρ’ όλο που πρόκειται για sequel, στην ουσία θα λειτουργήσει σαν prequel. Θα μας μεταφέρει, δηλαδή, πίσω στο 1979, όταν ο John McClane έκανε τα πρώτα του βήματα στο αστυνομικό σώμα. Οι Di Bonaventura και Wiseman βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε αναζήτηση σεναριογράφου, με την ελπίδα ότι η νέα ταινία θα τα καταφέρει καλύτερα από την τελευταία και θα βάλει τον McClane ξανά στο προσκήνιο των γερόλυκων action heroes.

    Η μόνη απορία που μας δημιουργείται είναι η εξής: είναι ο Bruce κατάλληλος για τον ρόλο; Δηλαδή, Ok, αγαπάμε Bruce Willies, αλλά πόσο make up και φτιάξιμο θα χρειαστεί για να δείχνει 35 χρόνια νεότερος; Ίσως είναι καιρός για έναν νεότερο McClane, ακριβώς όπως έγινε και στην περίπτωση του Mel Gibson στο νέο Mad Max.

    Από την άλλη, βέβαια, ακόμα και η καθόλου πειστική τελευταία ταινία της σειράς, απέφερε 300 εκ. δολάρια. Μήπως ο Bruce πουλάει ακόμα;

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ