Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Το πότε επιστρέφουν οι Rick και Michonne αποκαλύπτει το trailer του “The Walking Dead: The Ones Who Live”

    Το πότε επιστρέφουν οι Rick και Michonne αποκαλύπτει το trailer του "The Walking Dead: The Ones Who Live"

    Το AMC ανακοίνωσε την πρεμιέρα του “The Walking Dead: The Ones Who Live”, του επερχόμενου spin-off με πρωταγωνιστές τους Rick Grimes του Andrew Lincoln και Michonne της Danai Gurira.

    Τα νέα έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια του φινάλε της σειράς του “Fear the Walking Dead” και το trailer περιλαμβάνει τους δύο χαρακτήρες σε σκηνές που συνεχίζουν το ταξίδι και τη ρομαντική ιστορία τους.

    Δείτε το παρακάτω:

    Η σειρά θα φέρει έξι επεισόδια και έρχεται να αντικαταστήσει τις ανακοινωμένες ταινίες του Rick. “Το ‘The Walking Dead: The Ones Who Live’ παρουσιάζει την επική ιστορία αγάπης δύο χαρακτήρων που άλλαξαν από έναν αλλαγμένο κόσμο. Κρατούνται χωριστά από απόσταση. Από μια ασταμάτητη δύναμη. Από τα φαντάσματα αυτού που ήταν πριν”, αναφέρει η επίσημη περιγραφή. “Ο Rick και η Michonne ρίχνονται σε έναν άλλο κόσμο, χτισμένο σε έναν πόλεμο ενάντια στους νεκρούς… Και τελικά, έναν πόλεμο ενάντια στους ζωντανούς. Μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλον και ποιοι ήταν σε ένα μέρος και μια κατάσταση που δεν μοιάζει με τίποτα γνωστό; Είναι εχθροί; Εραστές; Θύματα; Νικητές; Ο ένας χωρίς τον άλλον, είναι ακόμα ζωντανοί — ή θα ανακαλύψουν ότι και αυτοί είναι ζωντανοί-νεκροί;”

    Εκτός των προαναφερόμενων στην σειρά θα επιστρέψει και η Pollyanna McIntosh ως Jadis (την οποία είχαμε δει να χάνετε με ένα ελικόπτερο στην ένατη σεζόν της κύριας σειράς), ενώ νέα μέλη θα είναι αυτά των Terry O’Quinn ως Beale, Matt Jeffries ως Nat και Lesley-Ann Brandt ως Pearl Thorne.

    Το πρώτο επεισόδιο θα σκηνοθετηθεί από τις Amber Templemore-Finlayson και Katie Ellwood, ή όπως είναι γνωστές Bert and Bertie. Τόσο αυτή η σειρά, όσο και οι “The Walking Dead: Dead City” και “The Walking Dead: Daryl Dixon”, που ανανεώθηκαν για δεύτερη σεζόν, θα είναι διαθέσιμη για προβολή μέσω του CosmoteTV.

    Το “The Walking Dead: The Ones Who Live” θα κάνει την πρεμιέρα του στις 25 Φεβρουαρίου 2024.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX