Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Το trailer της δεύτερης σεζόν του “Strange New Worlds” φέρνει crossover με το “Lower Decks”

    Το trailer της δεύτερης σεζόν του "Strange New Worlds" φέρνει crossover με το "Lower Decks"

    Το Paramount+ παρουσίασε το επίσημο trailer της δεύτερης σεζόν του “Star Trek: Strange New Worlds” που επιφυλάσσει, μεταξύ άλλων, και το crossover με το “Star Trek: Lower Decks”.

    Στα πλάνα που ακολουθούν θα δείτε τους Jack Quaid και Tawny Newsome να επιστρέφουν στον κόσμο, αυτή τη φορά ενσαρκώνοντας τους Brad Boimler και Beckett Mariner, αντίστοιχα. Να υπενθυμίσουμε ότι το “Lower Decks” είναι σειρά κινουμένων σχεδίων και οι δύο ηθοποιοί δανείζουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες. Το εν λόγω επεισόδιο σκηνοθετήθηκε από τον Jonathan Frakes, ο οποίος ενσάρκωσε τον William Riker στα “The Next Generation” και “Picard”.

    Παράλληλα, βλέπουμε την επιστροφή του Paul Wesley ως James T. Kirk και τους Spock και Nurse Chapel να φιλιούνται.

    Δείτε το trailer παρακάτω:

    Το “Star Trek: Strange New Worlds” λαμβάνει χώρα μια δεκαετία πριν τα γεγονότα του “Star Trek: The Original Series” (1966-69). Στη δεύτερη σεζόν, “το πλήρωμα του U.S.S. Enterprise, υπό την καθοδήγηση του Captain Christopher Pike θα πρέπει να αντιμετωπίσει επικίνδυνες αποστολές, να εξερευνήσει αχαρτογράφητες περιοχές και να συναντήσει νέα ζωή και πολιτισμούς. Το πλήρωμα θα πρέπει να ξεκινήσει και το προσωπικό του ταξίδι που θα συνεχίσει να τεστάρει τις αποφάσεις τους και θα καθορίσει το πεπρωμένο τους”, αναφέρει η επίσημη σύνοψη (μέσω Deadline).

    Σεναριογράφος και σκηνοθέτης είναι ο Akiva Goldsman, ο οποίος είναι showrunner μαζί με τον Henry Alonso Myers. Πρωταγωνιστές είναι οι Anson Mount, Rebecca Romijn και Ethan Peck ως Christopher Pike, Una Chin-Riley και Spock, αντίστοιχα, ρόλους που κατείχαν και για το “Star Trek: Discovery”. Επιπλέον βλέπουμε τους Jess Bush ως Christine Chapel, Christina Chong ως La’an Noonien-Singh, Celia Rose Gooding ως Nyota Uhura, Melissa Navia ως Erica Ortegas, Babs Olusanmokun ως Joseph M’Benga και Carol Kane ως Pelia. Θέση εκτελεστικών παραγωγών κατέχουν οι Goldsman, Myers, Alex Kurtzman, Jenny Lumet, Aaron Baiers, Heather Kadin, Frank Siracusa, John Weber, Rod Roddenberry και Trevor Roth.

    Η σειρά ανακοινώθηκε το 2020 και ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν πριν από λίγες μέρες. Στη χώρα μας μπορούμε να την απολαύσουμε μέσω του Cosmote TV, όπως γίνεται με την αδερφική σειρά, “Star Trek: Discovery”.

    Η δεύτερη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τις 15 Ιουνίου. Ανυπομονείτε για το “Star Trek: Strange New Worlds”; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ