Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Klingons εμφανίζονται στο trailer της δεύτερης σεζόν του “Star Trek: Strange New Worlds”

    Klingons εμφανίζονται στο trailer της δεύτερης σεζόν του "Star Trek: Strange New Worlds"

    Ένα teaser trailer από την δεύτερη σεζόν του “Star Trek: Strange New Worlds” μάς προετοιμάζει για τις νέες περιπέτειες του πληρώματος του USS Enterprise και μάς δείχνει την γνωστή εξωγήινη φυλή των Klingons.

    Παράλληλα, γίνεται γνωστή και η ημερομηνία πρεμιέρας των νέων επεισοδίων, η οποία θα λάβει χώρα το καλοκαίρι που μας έρχεται, και πιο συγκεκριμένα στις 15 Ιουνίου. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

    Το “Star Trek: Strange New Worlds” λαμβάνει χώρα μια δεκαετία πριν τα γεγονότα του “Star Trek: The Original Series” (1966-69) και “ακολουθεί τις περιπέτειες του κυβερνήτη Christopher Pike, καθώς καθοδηγεί το πλήρωμα του θρυλικού διαστημοπλοίου U.S.S. Enterprise, στη θαρραλέα αποστολή του να ανακαλύψει νέους κόσμους σε αχαρτογράφητες περιοχές του Διαστήματος”, όπως μας ενημερώνει η σύνοψη.

    Σεναριογράφος και σκηνοθέτης είναι ο Akiva Goldsman, ο οποίος είναι showrunner μαζί με τον Henry Alonso Myers. Πρωταγωνιστές είναι οι Anson Mount, Rebecca Romijn και Ethan Peck ως Christopher Pike, Number One και Spock, αντίστοιχα, ρόλους που κατείχαν και για το “Star Trek: Discovery”. Επιπλέον βλέπουμε τους Jess Bush ως Christine Chapel, Christina Chong ως La’an Noonien-Singh, Celia Rose Gooding ως Nyota Uhura, Melissa Navia ως Erica Ortegas, Babs Olusanmokun ως Joseph M’Benga, Dan Jeannotte ως Sam Kirk, Gia Sandhu ως T’Pring, Melanie Scrofano ως Batel, Paul Wesley ως James T. Kirk, Adrian Holmes ως Admiral Robert April και Carol Kane ως Pelia.

    Η σειρά ανακοινώθηκε το 2020 και ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν πριν από λίγες μέρες. Στη χώρα μας μπορούμε να την απολαύσουμε μέσω του Cosmote TV, όπως γίνεται με την αδερφική σειρά, “Star Trek: Discovery”.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Μάρτιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ