Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Fox έδωσε ημερομηνία για τις ταινίες που έχουν βάση την Marvel Comics

    Marvel Comics

    Από την στιγμή που οι ταινίες με θέμα από comic book, και τα τελευταία χρόνια και οι σειρές, κλέβουν τις εντυπώσεις και δημιουργούν τα πιο μεγάλα franchise στο Hollywood, η 20th Century Fox, που κατά κάποιο τρόπο τα ξεκίνησε όλα αν βγάλει κάποιος έξω τα Blade, με τα X-men, ανακοίνωσε νέες ημερομηνίες για τις ταινίες που θα έχει με βάση την Marvel.

    Συγκεκριμένα εκτός του X-Men: Days of Future Past, το οποίο θα προβληθεί το Μάιο του 2014, το reboot του Fantastic Four που θα προβληθεί το 2015, και το X-Men: Apocalypse που θα έρθει τον Μάιο του 2016, έγινε γνωστό ότι το τρίτο Wolverine που θα δει την επιστροφή του James Mangold ως σκηνοθέτη και του Hugh Jackman ως πρωταγωνιστή, ενώ παρά τις αρνητικότατες ενδείξεις που έχει από το κοινό για το Fantastic Four, ανακοίνωσε ότι το Fantastic Four 2 θα είναι έτοιμο για τις 14 Ιουλίου του 2017. Όλα αυτά λίγο πολύ ήταν αναμενόμενα. Η έκπληξη της Fox έρχεται μάλλον στις 13 Ιουλίου του 2018 όπου ανακοίνωσε ένα μυστηριώδη project με βάση τα comics της Marvel που έχει κάνει τους πάντες να απορούν αν θα είναι όντως η συνάντηση των Fantastic Four και X-men στη μεγάλη οθόνη ή αν θα είναι το X-force, ή κάτι άλλο που έχουν στα πλάνα τους. Η ταινία θα είναι έτοιμη για τις 13 Ιουλίου του 2018. Η τελευταία ταινία που είναι βασισμένη σε comic και άλλαξε ημερομηνία είναι το The Secret Service, το οποίο επέστρεψε στον Οκτώβριο του 2014.

    Η Fox γνώρισε τη μεγάλη επιτυχία μέσω της Marvel με την αρχική της τριλογία με τα X-Men, X2: X-Men United και X-Men: The Last Stand, και επόμενη της ήταν η πρώτη σόλο του Wolverine, X-Men Origins: Wolverine. Μετά από αυτό ήρθε το prequel X-Men: First Class και το The Wolverine, ενώ για το 2014 οι δύο διαφορετικές εποχές θα έρθουν σε επαφή μέσω του X-Men: Days of Future Past. Από το Fantastic Four είχαν δύο ταινίες στο franchise ενώ για αρκετά χρόνια είχαν και τα δικαιώματα του Daredevil, όπου έδωσαν μια ταινία για αυτόν, και ένα spin-off για την Elektra. Συνολικά η Fox έχει κέρδισε μέχρι τώρα πάνω από 3,3 δισεκατομμύρια.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ