Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    5 σέξι tips για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

    5 σέξι tips για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

    Κάθε ζευγάρι επιθυμεί σε ένα σημείο της σχέσης του να δοκιμάσει κάτι διασκεδαστικό και νέο, και υπάρχουν πολλά λόγοι για να εξετάσεις το ενδεχόμενο να βελτιώσεις την σεξουαλική σου ζωή.

    Οι πειραματισμοί στην κρεβατοκάμαρα είναι ένας τρόπος με τον οποίο τα ζευγάρια μπορούν να ξανασυστηθούν μεταξύ τους. Το να μαθαίνεις νέα πράγματα για τον εαυτό σου και τον σύντροφό σου σε κρατάει σε εγρήγορση και δίνει στην σχέση την ζωτικότητα που της χρειάζεται.

    Γι’ αυτό, ακολούθησε τα παρακάτω 5 tips για μία αξέχαστη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και καλύτερο σεξ.

    1. Ξεκίνα με το… εγκεφαλικό σεξ: Σε αντίθεση με όσα βλέπεις στις ταινίες, το σεξ δεν είναι επιτυχημένο μόνο όταν είναι αυθόρμητο. Ο εγκέφαλος είναι ένα τόσο ισχυρό εργαλείο και ιδιαίτερα σε σχέση με το σεξ, μπορεί να είναι το κλειδί για την αναζωπύρωση της σεξουαλικής σου ζωής. Η ενσυνειδητότητα θα βοηθήσει να δώσεις περισσότερη προσοχή στο τι να κάνεις την ώρα του σεξ, να συμμετέχεις περισσότερο και να βιώσεις περισσότερη ευχαρίστηση. Εκτός από το πάθος, βάλε το μυαλό σου να επικεντρωθεί στη στιγμή για να απολαύσεις στο maximum την εμπειρία.

    2. Επένδυσε στις αισθήσεις: ‘Ολοι έχουμε πέντε αισθήσεις, αλλά συχνά η αφή και η όραση τραβούν όλη την προσοχή στην κρεβατοκάμαρα. Όσο περισσότερες αισθήσεις μπορείς να προσθέσεις στο κρεβάτι τόσο καλύτερο θα είναι το σεξ.

    Σκέψου τρόπους για να φέρεις νέες μυρωδιές, γεύσεις και ήχους την ώρα της σεξουαλικής επαφής με τον σύντροφό σου. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει να βρεις ένα αρωματικό κερί ή μια κολόνια που σε ενεργοποιεί ερωτικά, να φτιάξεις μια σέξι μουσική λίστα ή να ανακαλύψεις ποιες τροφές συνδέονται με το σεξ.

    3. Κάνε ένα συναισθηματικό check-in: Τα καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα μπορούν να καταστρέψουν το σεξ πριν καν ξεκινήσει. Το σεξ πρέπει να είναι το κερασάκι σε μια υγιή σχέση, όχι να χρησιμοποιείται αντί για μια καλή σχέση.

    Τα μη επεξεργασμένα συναισθήματα, οι φόβοι ή άλλες απαιτήσεις στη σχέση μπορεί μερικές φορές να είναι αποτρεπτικά για το σεξ. Το να αισθάνεσαι αγανάκτηση, άγχος, θυμό, υποχρέωση ή ανασφάλεια (συναισθηματικά ή με άλλο τρόπο) μπορεί να κάνει το σεξ μια επίπονη εργασία.

    Λίγο πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μην αγνοήσεις τα συναισθήματά σου, καθώς αυτό μπορεί να βλάψει τη σχέση σου.

    4. Προγραμμάτισέ το: Το να βάλεις το σεξ στο ημερολόγιο μπορεί να φαίνεται σαν το αντίθετο του σέξι, αλλά ο προγραμματισμός σου επιτρέπει να προετοιμαστείς και να αυξήσεις την προσμονή για αυτό. Μερικές φορές, το σεξ είναι το πρώτο πράγμα που αφαιρείται από το τραπέζι όταν το άγχος ή οι υποχρεώσεις στοιβάζονται, επομένως είναι έξυπνο να προγραμματίσεις μία σέξι βραδιά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

    5. Κάνε μια σέξι δραστηριότητα (όχι σεξ): Μια σέξι δραστηριότητα που σε βοηθάει να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις μαζί με τον φίλο σου, αλλά χωρίς την πίεση του να κάνεις σεξ εκείνη τη στιγμή, είναι ένα υπέροχο tip για σεξουαλική ανανέωση. Αυτές οι δραστηριότητες είναι οτιδήποτε σου αρέσει να κάνεις μαζί με τον σύντροφό σου, όπως μασάζ, χορό, ντους μαζί ή να δείτε λίγο πορνό.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ