Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Άνευ love story θα είναι η δεύτερη σεζόν του Wednesday

    Άνευ love story θα είναι η δεύτερη σεζόν του Wednesday

    Η Jenna Ortega αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι η δεύτερη σεζόν του “Wednesday” δεν θα φέρει ρομαντική ιστορία, αλλά θα “γείρει” περισσότερο προς τον τρόμο.

    Μιλώντας με την Elle Fanning στο ειδικό αφιέρωμα του Variety, Actors on Actors, η ηθοποιός αποκάλυψε την απόφαση της παραγωγής, η οποία την βρίσκει απόλυτα σύμφωνη.

    “Αποφασίσαμε να γείρουμε προς την horror πλευρά της σειράς λίγο παραπάνω”, είπε. “Γιατί είναι τόσο ανάλαφρη και είναι μια σειρά με βαμπίρ και λυκάνθρωπους και υπερδυνάμεις, δεν χρειάζεται να πάρεις τον εαυτό σου πολύ στα σοβαρά”.

    “Παρατάμε κάθε ρομαντικό ενδιαφέρον για την Wednesday, το οποίο είναι τέλειο”, πρόσθεσε.

    Τα λεγόμενα της Ortega συνάδουν με τις παρελθοντικές της δηλώσεις ότι η νέα σεζόν, που είναι πολύ πιθανό να φτάσει μέσα στο 2024, θα φέρει περισσότερο τρόμο. Το “Wednesday” ήταν στην κορυφή της δεκάδας του Netflix για πολλές εβδομάδες, ενώ ξεπέρασε τα νούμερα τηλεθέασης του “Dahmer” και έγινε η τρίτη δημοφιλέστερη σειρά του καναλιού. Έκανε καλύτερο καλύτερο ντεμπούτο από το “Stranger Things 4” και ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν τον Ιανουάριο που μας πέρασε.

    Διαβάστε το review μας για την πρώτη σεζόν, η οποία απέκτησε μια θέση στη λίστα μας με τις καλύτερες νέες σειρές του 2022, και πείτε μας πόσο ανυπομονείτε για τα νέα επεισόδια. Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ