Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Η θεατρική παράσταση του Stranger Things προϊδεάζει για ότι ο θάνατος του Bob δεν ήταν τυχαίος

    Η θεατρική παράσταση του Stranger Things προϊδεάζει για ότι ο θάνατος του Bob δεν ήταν τυχαίος

    Ως μέρος της Stranger Things Day, της πρώτης μέρας του Geeked Week, το Netflix αποκάλυψε ένα νέο featurette από την επερχόμενη παράσταση “Stranger Things: The First Shadow”.

    Η παράσταση πρόκειται να ανέβει στο Λονδίνο και ξέραμε ήδη ότι θα είναι prequel. Μεταξύ άλλων πληροφοριών, το βίντεο-αφιέρωμα αποκαλύπτει και μια λεπτομέρεια, η οποία προϊδεάζει ότι ο θάνατος του αγαπημένου Bob Newby (που ενσάρκωνε ο Sean Astin στην δεύτερη σεζόν) δεν ήταν τυχαίος.

    Δείτε το παρακάτω:

    Η ιστορία θα λαμβάνει χώρα το 1959 και θα επικεντρώνεται στον Henry Creel και την οικογένειά του και στην μετακόμισή τους στο Hawkins. Ανάμεσα στα γεγονότα που θα δούμε, θα είναι και η ρομαντική ιστορία του Henry με την Patty Newby, την αδερφή του Bob.

    “Όπως κάθε ιστορία ‘Stranger Things’, υπάρχει ένας νέος πραγματικά σημαντικός χαρακτήρας, ο οποίος είναι στην περίπτωση αυτή η Patty Newby”, λένε τα αδέρφια Duffer, που είναι δημιουργοί και showrunner της κύριας σειράς, στο featurette.

    Να υπενθυμίσουμε ότι την οικογένεια τη γνωρίσαμε στην τέταρτη σεζόν της σειράς. Ο Henry γεννήθηκε με δυνάμεις, σκότωσε την οικογένειά του, έπεσε σε κόμμα και βρέθηκε υπό την αιγίδα του Dr. Brenner, ο οποίος τον χρησιμοποίησε για να ‘παράγει’ και άλλα παιδιά με τις ίδιες ικανότητες. Μάθαμε επίσης ότι στάλθηκε στο Upside Down από την Eleven, όταν αυτή ήταν μόλις εννιά χρονών και επειδή τον χτύπησε κεραυνός μεταμορφώθηκε στον Vecna, δημιούργησε τον Mind Flayer και πήρε τον έλεγχο του παράλληλου σύμπαντος.

    Τον Bob του Astin τον γνωρίσαμε στην δεύτερη σεζόν και αμέσως έγινε πολύ αγαπητός στο κοινό. Ήταν το ερωτικό ενδιαφέρον της Joyce (Winona Ryder) και ο θάνατός του, από τα πλάσματα του Upside Down ήταν ένας από τους τραγικότερους της σειράς, ιδίως γιατί θυσιάστηκε για χάρη των Joyce, Will και Hopper.

    Αυτή η νέα λεπτομέρεια μάς βάζει σε σκέψεις ότι ίσως ο χαρακτήρας ήταν θύμα του ρομάντζου της αδερφής του, ιδίως αφού ξέρουμε ότι ο Vecna μπορεί να εισχωρήσει στο μυαλό των πλασμάτων του Upside Down και να τα βάλει να κάνουν ό,τι θέλει αυτός.

    Η παράσταση ανακοινώθηκε τον Μάρτιο, με τα αδέρφια Duffer να βρίσκονται στην παραγωγή. Το σενάριο γράφτηκε από την Kate Trefry και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Stephen Daldry. Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: “Το αμάξι του νεαρού Jim Hopper δεν παίρνει μπροστά, η αδερφή του Bob Newby δεν παίρνει στα σοβαρά την ραδιοφωνική εκπομπή του, και η Joyce Maldonado θέλει απλά να αποφοιτήσει και να φύγει από την πόλη. Όταν καταφθάνει ένας νέος μαθητής, ο Henry Creel, η οικογένειά του ανακαλύπτει ότι κάθε νέα αρχή και δύσκολη… και οι σκιές του παρελθόντος δεν είναι πολύ μακριά”.

    Η πέμπτη και τελευταία σεζόν του “Stranger Things” έχει σταματήσει την παραγωγή της, λόγω της απεργίας των σεναριογράφων, και ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα την δούμε στις οθόνες του Netflix.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ