Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Ένα Demogorgon βρίσκεται στην αφίσα του θεατρικού Stranger Things

    Με το θεατρικό έργο “Stranger Things: The First Shadow” να ετοιμάζεται για τα επίσημα εγκαίνιά του στο Λονδίνο τον επόμενο μήνα, το Netflix έδωσε μια ιδέα από την επίσημη εικόνα και τον τίτλο της πρώτης του πράξης.

    Η πρώτη πράξη θα ονομάζεται “Κεφάλαιο Πρώτο: Το κορίτσι από το πουθενά” και η εικόνα παρουσιάζει ένα Demogorgon που περιβάλλεται από νυχτερίδες και ομίχλη, και ένα άτομο κάνει κάτι σαν χειρονομία. Μάλλον θα είναι ο Henry Creel, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο της θεατρικής παράστασης.

    Courtesy of Netflix
    Εικόνα μέσω Netflix.

    Όπως αποκαλύφθηκε προηγουμένως, το “The First Shadow” θα είναι prequel της κεντρικής σειράς, και θα διαδραματίζεται το 1959 στο Hawkins. Θα περιλαμβάνει νεότερες εκδοχές των Hopper, Joyce και Bob Newby και θα λάβει χώρα την περίοδο που ο Henry Creel και η οικογένειά του φτάνουν στην πόλη, διαπιστώνοντας ότι “οι σκιές του παρελθόντος έχουν πολύ μεγάλη έκταση”, σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του Netflix.

    Το Netflix αποκάλυψε πρόσφατα μια βασική λεπτομέρεια, κατά τη διάρκεια της Stranger Things Day την περασμένη εβδομάδα, με τη σεναριογράφο, Kate Tefry, να λέει ότι “η κύρια ώθηση της ιστορίας” ήταν το “μικρό ειδύλλιο” μεταξύ του Henry και ενός νέου χαρακτήρα, της αδερφής του Bob Newby, Patty. Όσον αφορά το σε ποια θα μπορούσε να αναφέρεται ο τίτλος της πρώτης πράξης, αυτή θα μπορούσε να είναι η Joyce, η Patty ή ακόμα και η μητέρα του Henry, Virginia.

    Όπως και να ‘χει, το Netflix είχε προηγουμένως πει ότι τα γεγονότα του έργου θα συνδεθούν με την πέμπτη και τελευταία σεζόν του Stranger Things, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή της μετά την λήξη της απεργίας των ηθοποιών.

    Η παράσταση ανακοινώθηκε τον Μάρτιο, με τα αδέρφια Duffer να βρίσκονται στην παραγωγή. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Stephen Daldry. Το “The First Shadow” θα ξεκινήσει τις παραστάσεις του στις 14 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Phoenix στο West End του Λονδίνου.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ