Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Ευκαιρία για να δείτε τα νέα επεισόδια του “The Witcher” νωρίτερα σας δίνει το Netflix

    Ευκαιρία για να δείτε τα νέα επεισόδια του "The Witcher" νωρίτερα σας δίνει το Netflix

    Το δεύτερο μέρος της τρίτης σεζόν του “The Witcher” πλησιάζει και το Netflix σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα νέα επεισόδια μέσα από μια ειδική ψηφιακή προβολή.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Netflix Geeked, το ‘αποκλειστικό event για τους fans’ θα λάβει χώρα στις 25 Ιουλίου, δηλαδή δύο μέρες νωρίτερα από τη διάθεση των επεισοδίων στη συνδρομητική. Εκτός της προβολής, οι fans θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ‘μάχες’ γνώσεων και να γιορτάσουν τα τελευταία επεισόδια της σεζόν (μέσω ComicBook).

    Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επισκεφτείτε το link, να κάνετε εγγραφή και συντονιστείτε στις οθόνες σας στις 25 Ιουλίου στις 3:00 μ.μ.

    Δείτε την ανακοίνωση παρακάτω:

    Το “Volume 2” θα περιλαμβάνει πέντε επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα τέσσερις εβδομάδες μετά το ντεμπούτο του πρώτου μέρους, στο οποίο παρατηρήθηκε πτώση στα νούμερα. Να υπενθυμίσουμε ότι αυτά τα επεισόδια θα είναι τα τελευταία που θα φέρουν τον Henry Cavill στον ρόλο του Geralt of Rivia, μιας και για την τέταρτη σεζόν θα τον αντικαταστήσει ο Liam Hemsworth.

    Στο review μας για τη σεζόν έως τώρα, γράψαμε ότι “τα πέντε πρώτα επεισόδια της σεζόν δεν είναι ο δυνατός αποχαιρετισμός του Henry Cavill στον Geralt που περιμέναμε, αλλά έχουμε ακόμα ελπίδες για ένα δυνατό κλείσιμο με πολλές μάχες και ίντριγκες”.

    Επιπλέον, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο αφιέρωμά μας για τις διαφορές της σεζόν με τα βιβλία του Andrzej Sapkowski και να μας πείτε τη γνώμη σας στα σχόλια.

    Δείτε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ