Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Το Netflix εξηγεί ένα plot hole από την πρώτη σεζόν

    Το Netflix εξηγεί ένα plot hole από την πρώτη σεζόν

    Ακολουθούν spoilers από το Volume 2 της τρίτης σεζόν του “The Witcher”.


    Η showrunner του “The Witcher”, Lauren Hissrich, εξήγησε το πως ένα plot hole από την πρώτη σεζόν, δεν ήταν στην πραγματικότητα plot hole, αλλά μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου.

    Ο λόγος για την μάχη στο όγδοο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, κατά την οποία είδαμε τον απόλυτα κανονικό στρατιώτη Cahir να νικά τον Vilgefortz, κάτι που ήρθε σε αντίθεση με τα βιβλία του Andrzej Sapkwoski, οι οποίοι γνώριζαν από την αρχή για την μεγάλη δύναμη του Vilgefortz. Μάλιστα, αυτήν την βλέπουμε πρώτη φορά στην τρίτη σεζόν, όταν νικά τον Geralt of Rivia χωρίς καν να κουραστεί.

    Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ “Making The Witcher: Season 3” (μέσω Redanian Intelligence), η Hissrich εξήγησε την κατανόησή της στην απογοήτευση των fans των βιβλίων.

    “Ένα από τα πράγματα που μας ρωτούσαν περισσότερο για το όγδοο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, όταν πολεμούσαν οι Vilgefortz και Cahir και βλέπουμε τον Cahir να νικά με δεξιοτεχνία τον Vilgefortz, και οι fans αναστατώθηκαν”, είπε.

    “‘Ο Vilgefortz είναι ο πιο δυνατός μάγος, δεν υπάρχει περίπτωση να σκοτώσει τον Cahir απλά κοιτώντας τον’. Υπάρχει μια ωραία στιγμή, όπου ο Vilgefortz εξηγεί σε αυτήν την σεζόν ότι το δυσκολότερο πράγμα στο μακροχρόνιο παιχνίδι του ήταν να πρέπει να κρύβει τις ικανότητές του. Όταν επιδεικνύει τις δυνάμεις του για πρώτη φορά είναι ενάντια στον Geralt” εξήγησε.

    Η στιγμή στην οποία αναφέρεται η Hissrich είναι αυτή όπου βλέπουμε τον Vilgefortz να λέει, “Ξέρεις ποιο ήταν το δυσκολότερο κομμάτι; Το να συγκρατηθώ. Το να κρύβω τις πραγματικές ικανότητές μου, ξέροντας ότι μπορώ να πάρω οποιαδήποτε ζωή σε οποιαδήποτε στιγμή. Ήταν εκνευριστικό”.

    Το κατά πόσο όλο αυτό ήταν τόσο καλά προγραμματισμένο δεν το γνωρίζουμε, καθώς ο εκτελεστικός παραγωγός Tomek Bagiński ανέφερε στην αρχή του ντοκιμαντέρ ότι η τρίτη σεζόν γράφτηκε αφού είχε τελειώσει η πρώτη. Σε παρελθοντικό δημοσίευμα είχαμε αναφέρει ότι οι αλλαγές από τα βιβλία θεωρούνται από την παραγωγή ‘αναγκαίες’ και ‘επώδυνες’, ενώ το φινάλε άφησε τους θεατές με παράπονο.

    Διαβάστε το review μας για την τρίτη σεζόν και πείτε μας την δική σας γνώμη στα σχόλια. Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX