Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Με την πέμπτη σεζόν λέγεται ότι θα τελειώσει το “The Witcher”

    Με την πέμπτη σεζόν λέγεται ότι θα τελειώσει το "The Witcher"

    Και μπορεί ακόμα να μην έχουμε πάρει την επίσημη επιβεβαίωση για την πέμπτη σεζόν, αλλά κατά πως φαίνεται, αυτή θα είναι και η τελευταία του “The Witcher”.

    Σύμφωνα με το Redanian Intelligence, οι σεναριογράφοι έχουν επιστρέψει μετά την απεργία και έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν επάνω στην τέταρτη σεζόν, με φήμες να υποδεικνύουν ότι η πέμπτη θα είναι και αυτή που θα ολοκληρώσει την σειρά μια για πάντα.

    Οι δύο αυτοί κύκλοι θα παρουσιάσουν μάλλον τα γεγονότα των τριών τελευταίων βιβλίων του Andrzej Sapkowski, “Baptism of Fire”, “Tower of the Swallow” και “Lady of the Lake”, και θα γυριστούν η μία πίσω από την άλλη. Λόγω των απεργιών όμως, το πρόγραμμα που είχε θέσει αρχικά η παραγωγή θα πάει πιο πίσω, με τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν να ξεκινούν το πρώτο μισό του 2024, μετά να γίνεται μια μικρή παύση, και έπειτα να συνεχίζουν με αυτά της πέμπτης. Το εν λόγω πλάνο, βέβαια, θα εξαρτηθεί και από την απεργία των ηθοποιών, η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά συνεχίζει να τρέχει ακόμα στο Χόλιγουντ.

    Η επερχόμενη τέταρτη σεζόν έχει και το χαρακτηριστικό ότι δεν θα φέρει τον Henry Cavill, αλλά τον Liam Hemsworth, στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Geralt of Rivia. Κανένας δεν ξέρει ακόμα πως και αν θα δικαιολογηθεί αυτή η μετάβαση, με τε δημοσιεύματα να θέλουν την εισαγωγή του multiverse, παρόμοια με τα βιβλία. Αν τηρηθεί το παραπάνω πρόγραμμα, τότε πολύ πιθανό θα είναι ότι τα νέα επεισόδια θα προβληθούν μέσα στο 2025, ενώ η πέμπτη σεζόν θα κάνει το ντεμπούτο της μέσα στο 2026. Ακόμα, όμως, τίποτα δεν είναι σίγουρο.

    Εκτός των επεισοδίων, αναμένουμε ένα ακόμα βιβλίο που ενδέχεται να συνεχίσει την ιστορία του Geralt of Rivia. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να τα διαβάσετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας, όπου σας εξηγούμε την σωστή τους σειρά.

    Διαβάστε το review μας για την τρίτη σεζόν, τα παράπονα των θεατών και πείτε μας την δική σας γνώμη στα σχόλια.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX