Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Το multiverse θα εισάγει μάλλον η νέα σεζόν του “The Witcher”

    Το multiverse θα εισάγει μάλλον η νέα σεζόν του "The Witcher"

    Ο εκτελεστικός παραγωγός του “The Witcher” προϊδέασε την ύπαρξη του multiverse στον κόσμο της σειράς και ότι με αυτόν τον τρόπο θα γίνει η ‘μεταμόρφωση’ του Geralt of Rivia, από τον Henry Cavill στον Liam Hemsworth.

    Συνεχίζοντας τα σχόλια που είχε κάνει πριν από έναν μήνα, ο Tomek Bagiński είπε στο Radio Times, ότι η τέταρτη σεζόν θα είναι “πραγματικά πιστή στο βιβλίο”.

    “Η showrunner Lauren Schmidt Hissrich και η ομάδα της είναι μερικοί πολύ καλοί σεναριογράφοι που επιστρέφουν στο δωμάτιο των σεναριογράφων για την τέταρτη σεζόν, πιστεύω ότι έφτιαξαν μια πολύ καλή έναρξη, η οποία είναι πραγματικά πιστή στο βιβλίο”.

    “Θα προϊδεάσω ένα πολύ μικρό πράγμα”, συνέχισε. “Ο κόσμος που ξέρει τα βιβλία αρκετά καλά ξέρουν ότι αυτό δεν είναι ένα κοινό βιβλίο φαντασίας. Δεν είναι μόνο ένας κόσμος. Δεν συμβαίνει μόνο μια ιστορία στα βιβλία, σε αυτές τις ιστορίες. Είναι ένας τεράστιος, τεράστιος κόσμος που είναι πολύ, πολύ πολύπλοκος”.

    Κάνοντας spoilers από το πέμπτο βιβλίο του “The Witcher”, να πούμε ότι στο “The Lady of the Lake”, βλέπουμε την Ciri να κερδίζει τον (σχεδόν) πλήρη έλεγχο των δυνάμεών της και να είναι πιο κοντά σε αυτή που γνωρίζουμε στο “The Witcher 3”. Έχοντας την ικανότητα να μεταπηδά στον χωροχρόνο, επισκέπτεται εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες πλανήτες και εισάγει το multiverse. Αυτοί οι κόσμοι δεν περιλαμβάνουν ίδιους ανθρώπους από διαφορετικές πραγματικότητες, αλλά υπάρχουν παρόμοιοι κόσμοι και τελείως διαφορετικοί από την Continent, ακόμα και η δική μας Γη. Οπότε θα μπορούσε με αυτόν τον τρόπο να δικαιολογηθεί και η αλλαγή στον Geralt.

    Βέβαια, το Netflix έχει μεγάλη ελευθερία με το πηγαίο υλικό, με τις αντιδράσεις των fans να είναι ποικίλες, ενώ πολλοί είναι και αυτοί που πιστεύουν ότι ο Cavill αποχώρησε λόγο αυτών, μιας και είναι ευρέως γνωστό το πόσο πολύ του αρέσουν τόσο τα βιβλία, όσο και τα βιντεοπαιχνίδια.

    Διαβάστε το review μας για το πρώτο μέρος της τρίτης σεζόν και τις διαφορές που παρατηρήσαμε ανάμεσα σε αυτό και τα βιβλία. Το δεύτερο μέρος θα κάνει την πρεμιέρα του στις 27 Ιουλίου και το Netflix σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα νέα επεισόδια μέσα από μια ειδική ψηφιακή προβολή.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ