Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    ‘Αναγκαίες’ και ‘επώδυνες’ είναι οι αλλαγές που κάνει το Witcher από τα βιβλία

    'Αναγκαίες' και 'επώδυνες' είναι οι αλλαγές που κάνει το Witcher από τα βιβλία

    Εκτελεστικός παραγωγός του Netflix μίλησε για τις αλλαγές που κάνει η σειρά του “The Witcher” και τις αλλαγές που προκύπτουν σε σχέση με τα βιβλία Andrzej Sapkowski.

    Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Tomasz Bagiński στο πολωνικό περιοδικό Wyborcza (μέσω Redanian Intelligence), το να ακολουθήσουν τα βιβλία κατά γράμμα δεν είναι εντυπωσιακό και οι αλλαγές είναι πολλές φορές δύσκολες και για τους σεναριογράφους.

    “Όταν μια σειρά δημιουργείται για μια τεράστια ποσότητα θεατών, με διαφορετικές εμπειρίες, από διαφορετικά μέρη του κόσμου, και ένα μεγάλο μέρος τους είναι Αμερικάνοι, αυτές οι απλοποιήσεις δεν βγάζουν μόνο νόημα, είναι και αναγκαίες”, είπε ο Bagiński.

    “Είναι επώδυνο για εμάς, και για μένα επίσης, αλλά όσο πιο υψηλό το επίπεδο μικροδιαφορών, η περιπλοκότητα θα έχει μικρότερο εύρος, δεν θα φτάσει τους ανθρώπους. Κάποιες φορές ίσως φτάσει πολύ μακριά, αλλά πρέπει να πάρουμε αυτές τις αποφάσεις και να τις δεχτούμε”, συνέχισε.

    Οι αλλαγές δεν γίνονται μόνο ως αποτέλεσμα των “απλοποιήσεων”, καθώς οι προθεσμίες της παραγωγής παίζουν και αυτές μεγάλο μέρος στις διάφορες αποφάσεις τους.

    “Μερικές φορές οι αλλαγές είναι αποτέλεσμα του χάους της παραγωγής, γιατί, για παράδειγμα, ένας ηθοποιός αρρωσταίνει και η πλοκή του πρέπει να περάσει από μοντάζ και να ξαναγραφτεί μέσα σε λίγες ώρες, ώστε να γυριστεί την επόμενη μέρα, γιατί αυτή δεν είναι μια πλοκή για την οποία θα σταματήσει όλη η παραγωγή”, εξήγησε.

    “Υπάρχουν πολλοί κατανοητοί λόγοι που παίρνουμε αμφιλεγόμενες αποφάσεις, αλλά οι θεατές δεν έχουν αυτό το περιεχόμενο, οπότε μερικές φορές πονάει, γιατί μερικές φορές ήταν καλύτερο στο βιβλίο”, είπε.

    Φυσικά, όταν ασχολείσαι με ένα τόσο μεγάλο ΙΡ, όσο το “The Witcher” δεν θα είναι όλοι ικανοποιημένοι. Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν σχολιάσει αρνητικά τις αλλαγές από τα βιβλία. Εμείς, για την τρίτη σεζόν, σας έχουμε συγκεντρώσει όλες τις διαφορές που εντοπίσαμε, τόσο στο Volume 1, όσο και στο Volume 2.

    Διαβάστε το review μας για την τρίτη σεζόν, καθώς και το παράπονο των θεατών για το φινάλε και πείτε μας την δική σας γνώμη στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX