Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Το να αποκτήσεις παιδί δεν είναι για όλους, δεν είναι θέμα απλής επιθυμίας

    Συνέντευξη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα παραχώρησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Η ηθοποιός μίλησε για την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής, καθώς και για τα στερεότυπα που υπάρχουν για τις γυναίκες.

    «Φέτος συμπληρώνω 30 χρόνια στη δουλειά. Είναι ένα μεγάλο ταξίδι, πολύ συγκλονιστικό με χαρές και λύπες. Οι παρέες μου και οι φίλοι μου είναι αρκετά μικρότερης ηλικίας. Νόμιζα ότι δεν είμαι αντισυμβατική, σήμερα τα κορίτσια έχουν πιο πολλές επιλογές.

    Κάποτε αυτά τα θέματα, του ρατσισμού, της έμφυλης βίας, της ομοφυλοφιλίας, ήταν σαν την μύγα μες το γάλα. Τώρα πια είναι τα θέματα που μας ακολουθούν και που πρέπει να τα λέμε με όλους τους τρόπους», ανέφερε αρχικά.

    «Επειδή ακούω κιόλας να λένε «Έλα τώρα, το τραβήξατε. Εντάξει τώρα, δεν χρειάζεται», όποια κατηγορία και όποια ομάδα το τράβηξε. Όχι χρειάζεται, γιατί πρέπει να φτάσεις στα άκρα κάτι, ώστε να έρθει η ισορροπία», πρόσθεσε.

    Σχετικά με τα στερεότυπα που υπάρχουν για τις γυναίκες είπε ότι: «Ο πατέρας μου μού έλεγε ότι έχω πολύ περισσότερη γλώσσα απ’ όση αντέχει ένας άντρας. Εγώ έζησα και λίγο την εποχή που ακόμα οι γυναίκες ήμασταν πολύ πιο καταπιεσμένες.

    Δεν έπρεπε να έχουν κοντά μαλλιά, δεν έπρεπε να είναι γλωσσούδες, δεν έπρεπε, δεν έπρεπε, δεν έπρεπε. Ακούω μέχρι και σήμερα ότι δεν πρέπει να έχω κοντά μαλλιά».

    «Κάποια στιγμή κάτι έγινε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και εγώ παρεξηγήθηκα στον αέρα απ’ αυτό που είπε. Η γυναίκα δεν κατάλαβε τίποτα, εμένα όμως ξαφνικά άλλαξε η φυσιογνωμία μου. Αναρωτήθηκε τι έπαθα και μετά από πολλά χρόνια της το είπα πάλι στον αέρα, δεν το θυμόταν», περιέγραψε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

    Σ’ άλλο σημείο της συνέντευξης, τόνισε πως: «Το να κάνεις παιδί δεν είναι για όλους και δεν είναι θέμα απλής επιθυμίας».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ