Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Μέσα στο 2024 θα έρθει η τελευταία σεζόν του “The Umbrella Academy”

    Μέσα στο 2024 θα έρθει η τελευταία σεζόν του "The Umbrella Academy"

    Το Netflix γιόρτασε τα γενέθλια των μελών της “The Umbrella Academy” με ένα βίντεο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι η τέταρτη και τελευταία σεζόν θα κάνει την εμφάνισή της μέσα στο 2024.

    Στο βίντεο βλέπουμε τους Viktor (Elliot Page), Luther (Tom Hopper), Diego (David Castañeda), Allison (Emmy Raver-Lampman), Klaus (Robert Sheehan), Five (Aidan Gallagher) και Ben (Justin H. Min) να πετάνε κομφετί, να κρατούν μπαλόνια και να σπάνε πινιάτες για να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους, τα οποία έλαβαν χώρα την 1η Οκτωβρίου του 1989.

    Δείτε το παρακάτω:

    Ο τρίτος κύκλος επεισοδίων έφτασε στις οθόνες μας στις 22 Ιουνίου 2022 και το review μας μπορείτε να το διαβάσετε εδώ. Η ανανέωση έλαβε χώρα τον Αύγουστο που μας πέρασε, όπου και μάθαμε ότι αυτή θα είναι και η τελευταία σεζόν της σειράς. Το πρώτο επεισόδιο ξέρουμε ότι θα έχει τον τίτλο “The Unbearable Tragedy of Getting What You Want”, ενώ συνολικά θα είναι έξι, δηλαδή τέσσερα λιγότερα από τις άλλες σεζόν.

    Για την νέα σεζόν θα επιστρέψουν και οι Ritu Arya ως Lila Pitts και Colm Feore ως Sir Reginald, και θα δούμε τα αδέρφια Hargreeves να ζουν σε ένα νέο timeline όπου δεν έχουν τις δυνάμεις τους.

    Ανυπομονείτε για την τέταρτη και τελευταία σεζόν του “The Umbrella Academy”; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ