Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Μικρότερη των υπολοίπων θα είναι η τελευταία σεζόν του “Umbrella Academy”

    Σε αντίθεση με τις τρεις προηγούμενες, οι οποίες έφεραν από δέκα επεισόδια, η τέταρτη σεζόν του “Umbrella Academy” θα αποτελείται από μόλις έξι.

    Τα νέα έγιναν γνωστά μέσω ενός tweet του showrunner Steve Blackman, ο οποίος επιβεβαίωσε τις σχετικές φήμες, γράφοντας ότι πρόκειται να δούμε “έξι καταπληκτικά επεισόδια”.

    Δείτε τη δημοσίευση παρακάτω:

    Για την νέα σεζόν θα επιστρέψουν όλα τα μέλη της οικογένειας Hargreeves, δηλαδή οι Elliot Page ως Viktor, Tom Hopper ως Luther, David Castañeda ως Diego, Emmy Raver-Lampman ως Allison, Robert Sheehan ως Klaus, Aidan Gallagher ως Five και Justin H. Min ως Ben, καθώς και οι Ritu Arya ως Lila Pitts και Colm Feore ως Sir Reginald, και θα τους δούμε να ζουν σε ένα νέο timeline όπου δεν έχουν τις δυνάμεις τους.

    Ο τρίτος κύκλος επεισοδίων έφτασε στις οθόνες μας στις 22 Ιουνίου 2022 και το review μας μπορείτε να το διαβάσετε εδώ. Η ανανέωση έλαβε χώρα τον Αύγουστο που μας πέρασε, όπου και μάθαμε ότι αυτή θα είναι και η τελευταία σεζόν της σειράς. Το πρώτο επεισόδιο ξέρουμε ότι θα έχει τον τίτλο “The Unbearable Tragedy of Getting What You Want”, αλλά άγνωστη παραμένει ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας του.

    Ωστόσο, ο Blackman δεν κόβει για πάντα τους δεσμούς του με τη συνδρομητική, καθώς έχει υπογράψει νέα συμφωνία για περισσότερα projects.


     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ