Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Νέες Σειρές και Ταινίες – Ιανουάριος 2024 (Marvel’s Echo, True Detective, Masters of the Air κι άλλα)

    Νέες Σειρές και Ταινίες - Ιανουάριος 2024 (Marvel's Echo, True Detective, Masters of the Air κι άλλα)

    Μας αρέσει το τηλεοπτικό 2024 έως στιγμής, αφού ξεκινάει με τίτλους που περιμενάμε αρκετά καιρό. Το HBO επαναφέρει την αστυνομική σειρά (που είχε τα σκαμπανεβάσματα της ανά σεζόν) “True Detective” αυτή την φορά με την Jodie Foster στον ‘Α ρόλο. Η Marvel βγάζει την πρώτη επίσημη ενήλικη σειρά του MCU με το “Echo”, το οποιό θα βγάλει και όλα τα επεισόδια του συγχρόνως. Το AppleTV+ φέρνει το πολυαναμενόμενο πολεμικό δράμα “Masters of the Air” και αν σας μένει κι άλλος χρόνος..ε..έχουμε κι άλλα.

    Ας ρίξουμε μια ματιά παρακάτω:

    HBO/Max

    [True Detective Sn.4 – Σειρα | 16 Iαν. στην NOVA/EON] Όταν ο μακρύς χειμώνας πέφτει στο Ίννις της Αλάσκα, έξι άνδρες που χειρίζονται τον ερευνητικό σταθμό Tsalal Arctic εξαφανίζονται, χωρίς να αφήσουν ίχνη. Για να λύσουν την υπόθεση οι Ντετέκτιβ Liz Danvers (Jodie Foster) και Evangeline Navarro (Kali Reis) θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το σκοτάδι που κουβαλούν μέσα τους και να σκάψουν τις στοιχειωμένες αλήθειες που είναι θαμμένες κάτω από τον αιώνιο πάγο.

    Disney+

    [Echo – Νέα Σειρά | 10 Ιαν.] H Marvel Studios παρουσιάζει το “Echo”, βάζοντας στο επίκεντρο τη Maya Lopez (Alaqua Cox), που γνωρίσαμε μέσω του “Hawkeye”, καθώς την καταδιώκει η εγκληματική αυτοκρατορία του Wilson Fisk (Vincent D’Onofrio). Όταν το ταξίδι της τη φέρει στο σπίτι, πρέπει να αντιμετωπίσει τη δική της οικογένεια και κληρονομιά.

    Επίσης κυκλοφορούν:

    • Percy Jackson and the Olympians (νέα επεισόδια)
    • The Creator (17/01)

    AppleTV+

    [Criminal Record – Νέα Σειρά | 10 Ιανουαρίου] Από τον υποψήφιο για βραβείο BAFTA, Paul Rutman (“Vera”, “Indian Summers”), Criminal Record, είναι ένα ισχυρό νέο λονδρέζικο αστυνομικό θρίλερ με πρωταγωνιστές τον βραβευμένο με Όσκαρ, Peter Capaldi και τον Cush Jumbo. Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα παρασύρει δύο λαμπρούς ντετέκτιβ σε μια αντιπαράθεση για μια παλιά υπόθεση δολοφονίας – ο ένας είναι μια νεαρή γυναίκα στα πρώτα στάδια της καριέρας της, ο άλλος ένας καλά συνδεδεμένος άντρας αποφασισμένος να προστατεύσει την κληρονομιά του.

    [Masters of the Air – Νέα Σειρά | 26 Ιανουαρίου] Η νέα μίνι σειρά θα βασίζεται στο βιβλίο του Donald L. Miller, “Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi” και θα “ακολουθεί τους άνδρες της 100ης Ομάδας Βομβιστών (τους ‘Bloody Hundredth’) καθώς εκτελούν επικίνδυνες βομβιστικές επιθέσεις κατά της Ναζιστικής Γερμανίας και παλεύουν με τις αντίξοες συνθήκες, την έλλειψη οξυγόνου και τον απόλυτο τρόμο της μάχης στα 8.000 μέτρα στον αέρα. Η αποτύπωση του ψυχολογικού και συναισθηματικού τιμήματος αυτών των νεαρών ανδρών, καθώς βοήθησαν να καταστρέψουν τον φόβο του Τρίτου Ράιχ του Χίτλερ, είναι στην καρδιά του ‘Masters of the Air’. Κάποιοι πυροβολήθηκαν και αιχμαλωτιστήκαν, κάποιοι πληγώθηκαν ή πέθαναν. Και κάποιοι ήταν αρκετά τυχεροί να επιστρέψουν σπίτι. Ανεξάρτητα της προσωπικής τους μοίρας, ένα τίμημα απαιτήθηκε από όλους τους”

    Επίσης κυκλοφορούν:

    • Monarch: Legacy of Monsters (νέα επεισόδια)
    • For All Mankind (νέα επεισόδια)

    Prime Video

    [Expats – Νέα Σειρά | 26 Ιανουαρίου] Με φόντο το Χονγκ Κονγκ, το “Expats” απεικονίζει μια ομάδα γυναικών μετά από μια συνάντηση που ξεκινά μια αλυσίδα γεγονότων που αλλάζουν τη ζωή που αφήνει τους πάντες να περιηγούνται στην περίπλοκη ισορροπία μεταξύ της ευθύνης και κατηγορίας.

    [Role Play – Ταινία | 12 Ιανουαρίου] Η Emma έχει έναν υπέροχο σύζυγο και δύο παιδιά στα προάστια του Νιου Τζέρσεϊ—έχει επίσης μια κρυφή ζωή ως πληρωμένη δολοφόνος, ένα μυστικό που ο σύζυγός της David ανακαλύπτει όταν το ζευγάρι αποφασίζει να εμπλουτίσει τον γάμο του με ένα μικρό παιχνίδι ρόλων.

    [The Underdoggs – Ταινία | 26 Ιανουαρίου] Ο Jaycen “Two Js” Jennings είναι ένας πρώην επαγγελματίας σταρ του ποδοσφαίρου που έχει πιάσει πάτο. Όταν ο Jaycen καταδικάζεται σε κοινωφελής υπηρεσία να προπονεί μια απείθαρχη ποδοσφαιρική ομάδα, το βλέπει ως μια ευκαιρία να αλλάξει τη ζωή του.

    Επίσης κυκλοφορούν:

    • Reacher (νέα επεισόδια)

    Άλλες σειρές:

    [The Tourist Sn.2 – Σειρά | 2 Ιανουαρίου στο CosmoteTV] Στη 2η σεζόν της σειράς, ο Elliot (Jamie Dornan) ταξιδεύει στην Ιρλανδία, για να ανακαλύψει ξανά τις ρίζες του. Και εκεί, όμως, το παρελθόν του τον φέρνει αντιμέτωπο με μια νέα περιπέτεια και πολλούς εχθρούς.

    [Alice & Jack – Σειρά | 8 Ιανουαρίου στο CosmoteTV] Όταν η Alice και ο Jack συναντιούνται για πρώτη φορά, αισθάνονται μια τόσο ισχυρή σύνδεση που φαίνεται ότι τίποτα δεν μπορεί να τη σπάσει. Ωστόσο, ένα βαθύ τραύμα από το παρελθόν της Alice την οδηγεί να απορρίψει τον Jack και να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Μέσα στα χρόνια οι ζωές τους συνεχίζουν να διασταυρώνονται, αλλά κάθε φορά χωρίζουν εξαιτίας διάφορων περιστάσεων. Στη σειρά πρωταγωνιστούν η Andrea Riseborough (Leslie, Oblivion) και ο Domhnall Gleeson (The Revenant, Star Wars: Episode VII – The Force Awakens, Ex Machina),

    https://www.youtube.com/watch?v=oNqnywevgHo

    [White Lies – Σειρά | 12 Ιανουαρίου στο CosmoteTV] Μετά τη δολοφονία του αδελφού της, η δημοσιογράφος Edie Hansen βυθίζεται στο χάος όταν τα έφηβα παιδιά του γίνονται κύριοι ύποπτοι για το έγκλημα. Όταν η Edie ξεκινά έρευνα, συγκρούεται με τον έμπειρο ντετέκτιβ Forty Bell, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

    [The Woman in the Wall – Σειρά | 21 Ιανουαρίου στο CosmoteTV] Η σειρά ακολουθεί τη φρικτή αλληλουχία γεγονότων που εκτυλίσσονται, όταν η Lorna Brady ξυπνά και βρίσκει μια νεκρή γυναίκα στο σπίτι της. Η ίδια τρομοκρατείται από το ενδεχόμενο να διέπραξε εκείνη το φόνο, κάτι που θα μπορούσε να μην θυμάται, καθώς υποφέρει από έντονες κρίσεις υπνοβασίας. Σταδιακά αποκαλύπτονται στοιχεία του παρελθόντος της, από τα χρόνια που πέρασε στο άσυλο «Καθαριστήριο της Μαγδαληνής», όπου την πήγαν στα 15 της χωρίς τη θέλησή της, ως αμαρτωλή.

    [Sanctuary: A Witch’s Tale – Σειρά | 6 Ιανουαρίου στο CosmoteTV] Βασισμένο στο μυθιστόρημα Sanctuary που έγραψε ο V.V. James, διαδραματίζεται σε έναν σύγχρονο κόσμο όπου η μαγεία είναι πραγματική. Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται η Sarah Fenn (Elaine Cassidy), η μάγισσα που κατοικεί στο Sanctuary, στην οποία η πόλη βασίζεται για να λύσει τα προβλήματά της όταν οι συμβατικές θεραπείες έχουν αποτύχει. Όταν ο τοπικός έφηβος σταρ του ράγκμπι, Dan Whithall, πεθαίνει τραγικά σε ένα προφανές ατύχημα, ο θάνατός του εκθέτει ένα τρομακτικό υπόγειο ρεύμα καχυποψίας και φόβου προς τη Sarah και την έφηβη κόρη της, Harper (Hazel Doupe). Η μητέρα του νεκρού αγοριού, η Abigail (Amy de Bhrun), κάποτε η πιο στενή φίλη της Sarah, έχει πνιγεί από τη θλίψη και για να εκδικηθεί το θάνατο του γιου της, ξεκινά ένα σύγχρονο κυνήγι μαγισσών για να βρει «δικαιοσύνη», ανεξάρτητα από το κόστος.

    [Miss Scarlet & The Duke Sn.4 – Σειρά | 8 Ιανουαρίου στο CosmoteTV]Η Eliza Scarlet (Kate Phillips) ανέλαβε το Nash & Sons, ενώ εκτός δουλειάς, η σχέση της με τον William “The Duke” Wellington (Stuart Martin) στηρίζεται σε μια επικείμενη απόφαση που θα διαμορφώσει τις ζωές και των δύο.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ