Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Ο Davos ‘έστειλε κοράκι’ στον Jon Snow για την επιστροφή του στο spin-off του “Game of Thrones”

    Ο Davos 'έστειλε κοράκι' στον Jon Snow για την επιστροφή του στο spin-off του "Game of Thrones"

    Ο Liam Cunningham, γνωστός και ως Davos Seaworth, φαίνεται πως έχει επικοινωνήσει με τον Kit Harington για την πιθανότητα της επιστροφής του στο spin-off του “Game of Thrones”.

    “Έστειλα στον Kit ένα μήνυμα που έλεγε, ‘Καλύτερα να καλέσεις τον Davos'”, είπε γελώντας στο Den of Geek πριν την απεργία των ηθοποιών. “Δεν έχουν πάρει απάντηση. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο σε όποιον και αν εμπλέκεται και αν η επιταγή είναι αρκετά μεγάλη, μπορεί να εμφανιστώ ξανά”.

    Ο Cunningham έκανε το ντεμπούτο του ως Davos Seaworth (ή αλλιώς Onion Knight) στην δεύτερη σεζόν της σειράς, όντας το δεξί χέρι του Stannis Baratheon και η ηθική πυξίδα της σειράς. Μετά την ήττα και τον θάνατο του Stannis, συμμάχησε με τον Jon Snow και σύντομα έγινε ο πιο έμπιστος σύμβουλός του.

    Η σειρά, με τον προσωρινό τίτλο “Snow”, ανακοινώθηκε τον Ιούνιο του 2022. Η ιδέα του sequel ήταν του ίδιου του Harington, ο οποίος βρήκε την ομάδα που θα βοηθήσει στην ανάπτυξή του. Περισσότερες πληροφορίες δεν γνωρίζουμε πέρα από το ότι θα δούμε τον κύριο χαρακτήρα να γιατρεύει τα παρελθοντικά του ψυχολογικά τραύματα. Προς το παρόν, είναι στα “πολύ πρώιμα στάδια” και υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν για να υλοποιηθεί.

    Ο Snow είναι ένας από τους κύριους χαρακτήρες της σειράς – και ένας από τους λίγους που έζησε από την αρχή έως το τέλος της. Στο φινάλε τον είδαμε να φεύγει από το King’s Landing και να πηγαίνει να εξερευνήσει Βόρεια του Wall με τους Wildlings.

    Αυτό δεν είναι το μόνο spin-off που ετοιμάζει το ΗΒΟ. Το “House of the Dragon” ήταν μεγάλη επιτυχία για το κανάλι, και λέγεται ότι θα φέρει τουλάχιστον τέσσερις σεζόν, ενώ αυτήν την στιγμή συνεχίζει τα γυρίσματά του παρά την απεργία των ηθοποιών. Παράλληλα, ετοιμάζεται το το “Knight of the Seven Kingdoms: Hedge Knight”, το οποίο έχει επηρεαστεί από την απεργία των σεναριογράφων, και θα τρείς σεζόν, ενώ μπορεί να ακολουθήσουν περισσότερα spin-off από τον κόσμο.

    Διαβάστε το αφιέρωμά μάς για τις 42 φορές που παρατηρήσαμε ότι το “Final Fantasy” είναι ίδιο με το “Game of Thrones” και πείτε μας στα σχόλια αν θα θέλατε να δείτε το spin-off με τον Jon Snow.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ