Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Τα ψυχικά του τραύματα θα γιατρέψει ο Jon Snow στο spin-off του GoT

    Τα ψυχικά του τραύματα θα γιατρέψει ο Jon Snow στο spin-off του GoT

    To πρώτο συνέδριο του “Game of Thrones” πραγματοποιήθηκε προ ημερών και έφερε πολλούς ηθοποιούς πίσω στο Westeros. Μεταξύ άλλων ήταν και ο Kit Harington, ο οποίος αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο spin-off στο οποίο θα επαναλάβει τον ρόλο που τον έκανε γνωστό, δηλαδή τον Jon Snow.

    Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο χαρακτήρας θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τα παρελθοντικά του ψυχολογικά τραύματα στη νέα σειρά. “Αν τον ρωτούσατε, δεν θα αισθανόταν ότι το πέρασε ελαφριά”, είπε (μέσω Entertainment Weekly). “Στο τέλος της σειράς, όταν τον βρίσκουμε στο κελί, ετοιμάζεται να αποκεφαλιστεί και θέλει να γίνει. Έχει τελειώσει. Το γεγονός ότι πάει στο Wall είναι το μεγαλύτερο δώρο και επίσης η μεγαλύτερη κατάρα. Θα πρέπει να πάει πίσω στο μέρος με όλη αυτήν την ιστορία και να ζήσει τη ζωή του γνωρίζοντας ότι σκότωσε την Dany, και θα ζήσει τη ζωή του σκεπτόμενος ότι η Ygritte πέθανε στα χέρια του, και θα ζήσει τη ζωή του σκεπτόμενος ότι κρέμασε τον Olly, και θα ζήσει τη ζωή του σκεπτόμενος όλο αυτό το τραύμα, και αυτό, αυτό είναι ενδιαφέρον”.

    Σε περίπτωση που δεν θυμάστε, να σας πούμε ότι ο χαρακτήρας εξορίστηκε στην Night’s Watch και στο τελευταίο επεισόδιο τον βλέπουμε να ξεκινά ένα ταξίδι όπου θα εξερευνήσει τη χώρα πέρα από το Wall.

    “Εκεί που τον αφήνουμε στο τέλος της σειράς, υπάρχει αυτό το συναίσθημα… Νομίζω ότι θέλαμε ένα μικρό χαμόγελο, ότι τα πράγματα είναι καλά”, είπε ο Harington. “Δεν είναι καλά”.

    Η εν λόγω σειρά, με τον προσωρινό τίτλο “Snow”, ανακοινώθηκε τον Ιούνιο. Κατά πως φαίνεται η ιδέα του sequel ήταν του ίδιου του ηθοποιού, ο οποίος βρήκε και την ομάδα που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της σειράς.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Νοέμβριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ