Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Πως να εκμεταλλευτείτε ένα Σαββατόβραδο στο σπίτι…της Μαρία Σκαμπαρδώνη

     

    Πως να εκμεταλλευτείτε ένα Σαββατόβραδο στο σπίτι…

    Ξεκούραση:
    Το Σάββατο είναι μία πολύτιμη ευκαιρία για έναν άνθρωπο να χαλαρώσει και να γεμίσει ξανά τις μπαταρίες του, ειδικά μετά από μία δύσκολη και απαιτητική εβδομάδα. Το να κοιμηθεί κάποιος αρκετά είναι μία μεγάλη και σοβαρή υπόθεση. Μπορεί ο οποιοσδήποτε λοιπόν να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο χρόνο που του προσφέρει το Σάββατο. Μη θυσιάσεις έναν όμορφο και αναζωογονητικό ύπνο για καμία έξοδο.

    Διάβασμα:
    Η ελευθερία από έξοδο το Σάββατο είναι μία υπέροχη ευκαιρία για να διαβάσει κάποιος ένα βιβλίο, να διευρύνει τις γνώσεις και τον πνευματικό του κόσμο. Το διάβασμα καλλιεργεί την ψυχή περισσότερο από μία έξοδο για ποτό.

    Μουσική:
    Μπορείς να βάλεις την αγαπημένη σου μουσική , χωρίς να σε υποχρεώνει κανείς , από το να ακούς την καθαρά εμπορική και τις περισσότερες φορές κακόγουστη μουσική που ακούγεται κατά κόρον σε μαγαζιά, καφετέριες και μπαρ. Προτίμησε τη δική σου αγαπημένη μουσική και άφησέ την να σε ταξιδέψει σε κόσμους μαγικούς όπου έστω και για λίγο δε θα υπάρχουν λογαριασμοί, απαιτητικά αφεντικά και πρωινό ξύπνημα!

    Ταινίες:
    Η παρακολούθηση μίας καλής ταινίας μπορεί να αποδειχθεί πιο χρήσιμη και ωφέλιμη επιλογή από μία καφετέρια. Προτίμησε ένα παλιό film noir ή μία κωμωδία και γέλασε δυνατά με την ψυχή σου!

    Δουλειές στο σπίτι:
    Ο ελεύθερος χρόνος που σου δίνει το Σάββατο μπορεί να είναι μία ευκαιρία και για εκείνον που θέλει να ασχοληθεί πιο σοβαρά με την καθαριότητα. Αν το πρόγραμμα κάποιου είναι απαιτητικό και δε δίνει ελευθερία για ενασχόληση με την καθαριότητα σε μεγάλο βαθμό, αυτό μπορεί να καλυφθεί σε ένα βαθμό με την ενασχόληση του Σαββάτου.

    Ζεστό μπάνιο:
    Αν κάποιος δεν έχει κανονίσει να βγει το Σάββατο μπορεί πριν κοιμηθεί να κάνει ένα ζεστό μπάνιο. Αυτό θα βοηθήσει στο κοιμηθεί κάποιος βαθιά και να ξεκουραστεί. Την επόμενη μέρα θα τα βλέπει όλα διαφορετικά και πιο αισιόδοξα!

    Γράψιμο:
    Το να καταγράφει κάποιος τις σκέψεις του είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να μαθαίνει καλύτερα τον εαυτό του και να έρχεται σε επαφή με τον αληθινό, εσωτερικό του κόσμο. Αν κάποιος έχει ελεύθερο χρόνο, ένα Σάββατο, μπορεί να γράψει μερικές σκέψεις του ελεύθερα για όλα όσα τον απασχολούν. Θα νοιώσει και πιο ανάλαφρος και πιο ελεύθερος.

    Γυμναστική:
    Αν κάποιος είναι ελεύθερος για το Σάββατο το βράδυ, μπορεί να ασχοληθεί με τη γυμναστική και αφιερώσει λίγη ώρα σε μερικούς κοιλιακούς, ανοίγματα και διατάσεις. ( πρέπει να σημειωθεί ότι πρέπει πάντα κάποιος να ξεκινάει με πιο χαλαρό ρυθμό και μετά να προχωράει σε πιο έντονες ασκήσεις).

    Διασκέδαση στο σπίτι:
    Γιατί να πρέπει να βγει κάποιος υποχρεωτικά για να περάσει καλά ή για να δει φίλους; Το ίδιο μας το σπίτι θα μπορούσε να είναι μία υπέροχη ευκαιρία για φαγητό, διασκέδαση με αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Το να καλείς κόσμο στο σπίτι για να δείτε μία ταινία , να παίξετε χαρτιά, να γελάσετε, για φαγητό είναι μία μοναδική εμπειρία που αντικαθιστά επάξια ακόμα και την έξοδο του Σαββάτου!

    Ποια λοιπόν θα είναι η δική σου επιλογή για ένα αξέχαστο Σάββατο

    Της Μαρία Σκαμπαρδώνη

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ