Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Σε ποια ανήκουν αυτά τα σμιλεμένα οπίσθια;

    Σε ποια ανήκουν αυτά τα σμιλεμένα οπίσθια;

    Η Σακίρα έκανε τους παπαράτσι να παραμιλούν στην Ιμπιζα

    Μαμά, σύζυγος και κορμάρα. Ο λόγος για την Σακίρα που πριν από λίγες μέρες βρέθηκε με την οικογένειά της στην Ιμπιζα και τρέλανες τους λουόμενους και τους παπαράτσι.

    Η Κολομβιανή τραγουδίστρια αν και στην αρχή φορούσε ένα τζιν σορτς όταν έκανε την αποκάλυψη έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό. Η 39χρονη σύζυγος του ποδοσφαιριστή Τζέραρντ Πικέ κάλυψε τα οπίσθιά της με ένα διάφανο παρεό και φάνηκαν τα σμιλεμένα και καλογυμνασμένα οπίσθιά της.

    [ad id=”6783″]

    Η Σακίρα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες είναι αφοσιωμένη σύζυγος και μαμά. Η ίδια έχει πει ότι προτεραιότητά της είναι τα παιδιά της και ο σύζυγός της. Οσο για το πώς έχει χτίσει αυτό το κορμί η τραγουδίστρια λέει πως χορεύει όλη μέρα και φυσικά προσέχει τη διατροφή της.
    Σε ποια ανήκουν αυτά τα σμιλεμένα οπίσθια;Σε ποια ανήκουν αυτά τα σμιλεμένα οπίσθια;Σε ποια ανήκουν αυτά τα σμιλεμένα οπίσθια;Σε ποια ανήκουν αυτά τα σμιλεμένα οπίσθια;Σε ποια ανήκουν αυτά τα σμιλεμένα οπίσθια;Σε ποια ανήκουν αυτά τα σμιλεμένα οπίσθια;Σε ποια ανήκουν αυτά τα σμιλεμένα οπίσθια;Σε ποια ανήκουν αυτά τα σμιλεμένα οπίσθια;Σε ποια ανήκουν αυτά τα σμιλεμένα οπίσθια;Σε ποια ανήκουν αυτά τα σμιλεμένα οπίσθια;

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ