Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Σύγκρουση «γιγάντων» στο trailer του Captain America: Civil War

    captain-america-civil-war-sides-beginning-plot-details-revealed-iron-man-s-duh-363673-636x395

    Κυκλοφόρησε το trailer της νέας ταινίας του Captain America, Civil War, στην οποία για πρώτη φορά θα δούμε τους παλιόφιλους «Avengers» σε κατά μέτωπο σύγκρουση μεταξύ τους, λίγο καιρό μετά την από κοινού εξάλειψη της μεγάλης τους νέμεσις, του Ultron.

    Από τις πρώτες εικόνες γίνεται εμφανές πως στην εν λόγω σύγκρουση μπλέκονται όλοι οι γνωστοί Εκδικητές, με τον Captain America και τον Iron Man όμως να είναι πρώτοι έτοιμοι για καβγά…επικών διαστάσεων.

    Όταν μετά την μεγάλη, ομαδική επιτυχία κατατρόπωσης του τελευταίου κακού, οι Avengers κληθούν να αντιμετωπίσουν μια ακόμη διεθνή απειλή, η κατάσταση ανάμεσά τους θα οδηγηθεί στα άκρα. Με την πολιτική σκηνή να ετοιμάζει ένα σχέδιο για τον περιορισμό της δράσης τους ανά περίσταση και έναν ακόμη κίνδυνο να κάνει την εμφάνισή του στην παγκόσμια σκηνή, οι σχέσεις τους θα δοκιμαστούν περισσότερο από ποτέ.

    [ad id=”6783″]

    Με τους Joe και Antony Russo να βρίσκονται και πάλι στο σκηνοθετικό τιμόνι, μετά το «Captain America: The Winter Soldier», το Civil War αποτελεί αναμφίβολα μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στο σινεματικό σύμπαν της Marvel, αν μη τι άλλο γιατί η προσωπική αυτή σύγκρουση στην καρδιά του συνεργατικού πνεύματος των Avengers, είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί.

    Εκτός από τους Robert Downey Jr. και Chris Evans, στην ταινία θα δούμε τους Scarlett Johansson, Elisabeth Olsen, Marisa Tomei, Antony Mackie, Jeremy Renner, Paul Bettany, Daniel Bruhl, αλλά και τον Paul Rudd, ο οποίος μας συστήθηκε πρόσφατα ως «Ant-Man».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ