Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Στις “Σέρρες” του Γιώργου Καπουτζίδη θα μας πάει το Netflix

    Στις "Σέρρες" του Γιώργου Καπουτζίδη θα μας πάει το Netflix

    Μετά από τις φήμες πολλών ημερών, το Netflix ανακοινώνει και επίσημα ότι το “Σέρρες” του Γιώργου Καπουτζίδη θα πάει στην γνωστή πλατφόρμα από τις 15 Ιανουαρίου.

    Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η Antenna Studios του Ομίλου Antenna αποφάσισε να επεκταθεί και στην διεθνή αγορά και να μεταφέρει δύο από τις original σειρές του Ant1+ στην κορυφαία υπηρεσία streaming. Τόσο το “Σέρρες”, όσο και το “Σώσε Με” θα είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα και θα μοστράρουν δίπλα σε άλλες κορυφαίες ελληνικές παραγωγές, όπως ο “Καζαντζάκης”, η “Ευτυχία”, η “Μικρά Αγγλία” και το “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

    Σε περίπτωση που δεν ξέρετε, το “Σέρρες” ήρθε από τον Γιώργο Καπουτζίδη (“Στο Παρά Πέντε”, “Οι Σαββατογεννημένες”) και περιστρεφόταν γύρω από την ιδιαίτερη σχέση ενός πατέρα με τον γκέι γιο του. Η σειρά έφερε δέκα επεισόδια, τα οποία σκηνοθετήθηκαν από τον Σταμάτη Πατρώνη. Πρωταγωνιστές είναι οι Γιώργος Γάλλος, Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιώργος Βουβάκης, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Λουίζα Πυριόχου, Λένα Ουζουνίδου και ο Πάνος Νάτσης, που έχασε την ζωή του σε τροχαίο το 2022. Αν και τα αρχικά σχέδια της σειράς ήταν να φέρει μόνο μια σεζόν, η επιτυχία της ήταν τέτοια που έπεισε τον Καπουτζίδη να γράψει και μια δεύτερη σεζόν, η οποία, ωστόσο, έχει μπει προς το παρόν στον πάγο λόγω του άδικου χαμού του Νάτση.

    Όσον αφορά το “Σώσε Με”, η σειρά, που είναι ψυχολογικό θρίλερ, “είναι μια ιστορία ενοχής, εκδίκησης και λύτρωσης που ενώνει ξανά τη μοίρα δύο γυναικών”. Τα σκηνοθετικά ηνία έχει αναλάβει ο Πιέρρος Ανδρακάκος και βασίζεται στο ομότιτλο best seller μυθιστόρημα του επιτυχημένου συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας Δημήτρη Σίμου. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Δανάη Σκιάδη, Έλενα Μαυρίδου, Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νίκος Γεωργάκης, Μαρία Γεωργιάδου, Σύρμω Κεκέ, Έκτορας Λιάτσος, Άννα Μάσχα, Λίλα Μπακλέση, Κώστας Μπιμπής, Παύλος Ορκόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης και Μιχάλης Συριόπουλος.

    Εκτός των προαναφερόμενων τίτλων, στην πλατφόρμα του Netflix μπορούμε να δούμε και τα “Η Ρόζα της Σμύρνης”, “El Greco”, “Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι”, τα τρία πρώτα “Bachelor” και το “Saison Morte”, καθώς και το ντοκιμαντέρ “Άθως” για τα μοναστήρια του Αγίου Όρους.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ