Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αυτή είναι η νέα ταινία του James Bond

    James Bond

    Ο James Bond επιστρέφει. Μετά από αρκετό καιρό υπομονής, ο Sam Mendes αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τη 24η ταινία του James Bond, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Οκτωβρίου στην Αγγλίας και 6 Νοεμβρίου στην Αμερική.

    Αυτή είναι η νέα ταινία του James Bond
    Η νέα ταινία ακούει στο όνομα Spectre και εκτός από το ιδιαίτερο σενάριο -το οποίο ο Mendes δεν θέλησε να σχολιάσει- θα περιλαμβάνει και ένα πλούσιο καστ με νέους αλλά και παλιούς χαρακτήρες.
    Αυτή είναι η νέα ταινία του James Bond
    Οι Christoph Waltz και Dave Bautista αποτελούν μόνο 2 από τα μεγάλα ονόματα του καστ, με τον Andrew Scott να είναι ο νέος «κακός» της 24ης ταινίας του Bond.
    Αυτή είναι η νέα ταινία του James BondΤο καστ πλαισιώνουν η Monica Bellucci και η Lea Seydoux, που θα είναι τα κορίτσια που θα σταθούν στο πλευρό του 007. H Naomie Harris επιστρέφει στον ρόλο της Moneypenny, συνοδεύομενη από τον -πλέον- νέο «Μ», Ralph Fiennes. Μέχρι στιγμής, είναι η συμμετοχή του Andrew Scott που έχει προκαλέσει αίσθηση, καθότι με την προηγούμενη ερμηνεία του ως καθηγητής Moriarty στο «Sherlock» του BBC, ίσως να εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους Bond Villains που έχουμε δει στη μεγάλη οθόνη.Εκτός όμως από το καστ, τα αποκαλυπτήρια της στη συνέντευξη τύπου της MGM και της Eon Productions, έκανε και η νέα Aston Martin DB10, που αναμένεται να γίνει το νέο πιστό τετράτροχο του Daniel Craig
    Αυτή είναι η νέα ταινία του James Bond
    Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκινούν τη Δευτέρα στα Pinewood Studios, ενώ το «πρόγραμμα» περιλαμβάνει επισκέψεις στη Ρώμη, το Μαρόκο, τις χιονισμένες Άλπεις και το Μέξικο Σίτι. Όσον αφορά το team τουSam Mendes, η νέα προσθήκη στους συνεργάτες του είναι ο διάσημος κινηματογραφιστής Hoyte van Hoytema, τη δουλειά του οποίου είδαμε πρόσφατα στο Interstellar και στο πλευρό του Christopher Nolan.

    Welcome back Mr. Bond.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ