Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Δυο μέρες νωρίτερα θα έρθει το πέμπτο επεισόδιο του “The Last of Us”

    Δυο μέρες νωρίτερα θα έρθει το πέμπτο επεισόδιο του "The Last of Us"

    Η καλή μέρα από τα νέα για το “The Last of Us” φαίνεται και όλοι μας μπορούμε να έχουμε μια υπέροχη μέρα σήμερα, καθώς το HBO ανακοίνωσε ότι το πέμπτο επεισόδιο της σειράς θα φτάσει δύο μέρες νωρίτερα.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό του The Last of Us στo Twitter, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένη η μετάδοση του αγώνα ράγκμπι του Super Bowl LVII, μεταξύ των Κάνσας Σίτι Τσιφς και Φιλαδέλφεια Ιγκλς. Έτσι, το επερχόμενο επεισόδιο θα κάνει την πρεμιέρα του στο κανάλι, δυο μέρες νωρίτερα, δηλαδή την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου.

    Δείτε την ανακοίνωση παρακάτω:

    Αυτή η αλλαγή γίνεται για μια φορά και μόνο. Το HBO σημειώνει ότι από την ερχόμενη εβδομάδα, όλα τα επεισόδια θα παίζονται κανονικά τις Κυριακές, μέχρι τη λήξη της πρώτης σεζόν, στις 12 Μαρτίου.

    Άγνωστο παραμένει το κατά πόσο το Vodafone TV, η συνδρομητική υπηρεσία που μεταδίδει το “The Last of Us” στην χώρα μας θα διαθέσει το επίσοδειο το ίδιο νωρίτερα με το εξωτερικό.

    Η σειρά ανενεώθηκε για δεύτερη σεζόν προ ημερών και λέγεται ότι θα καλύπτει το δεύτερο βιντεοπαιχνίδι, “The Last of Us Part II” (review εδώ), που κυκλοφόρησε το 2020. Διαβάστε τι είπαν οι δημιουργοί για τις αλλαγές στο τρίτο και δεύτερο επεισόδιο και δείτε το easter egg του “Uncharted” σε ένα από αυτά. Τέλος, πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η μεταφορά του “The Last of Us Part 1” στο PC θα καθυστερήσει 3 εβδομάδες.

    Πώς σας φαίνεται που το πέμπτο επεισόδιο έρχεται δυο μέρες νωρίτερα; Πείτε μας στα σχόλια.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι γιατί σε λίγο καιρό έρχεται το IGN Fan Fest 2023, το οποίο θα φέρει πάνελ της σειράς. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε εδώ.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ