Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Δεν αποκλείονται τα spin-off του “The Last of Us” αρκεί να βγάζουν νόημα

    Δεν αποκλείονται τα spin-off του "The Last of Us" αρκεί να βγάζουν νόημα

    O showrunner του “The Last of Us”, Craig Mazin, λέει ότι είναι ανοιχτός στην ιδέα των spin-off που θα επεκτείνουν την ιστορία του σύμπαντος, αρκεί να βγάζουν νόημα, και δεν θα τον ενοχλούσε αν τα αναλάμβανε κάποιος άλλος.

    “Δεν έχουμε μιλήσει γι’αυτό συγκεκριμένα, γιατί είμαστε τόσο επικεντρωμένοι στο να πούμε την κύρια ιστορία. Δεν είμαι ενάντια στην ιδέα των άλλων σειρών που θα μπορούσαν να σχηματιστούν από αυτούς τους χαρακτήρες ή εκείνον τον κόσμο”, είπε στο The Wrap. “Δεν ξέρω πόσο ακόμα ‘The Last of Us’ θα μπορούσα να κάνω, προσωπικά. Αυτές οι σειρές είναι τόσο μεγάλες, που είναι σαν να καίω μια από τις λίγες και πολύτιμες δεκαετίες που έχω για να πω αυτήν την ιστορία. Αλλά στη θεωρία, δεν έχω θέμα με αυτό. Και είμαι σίγουρος ότι και ο Neil θα ενδιαφερόταν”.

    “Υπήρχε κάτι που έβγαζε νόημα, τότε γιατί όχι;” συνέχισε. “Η μεγάλη μου ελπίδα είναι ότι αν υπάρχει κάτι τέτοιο, που δημιουργείται με τόση πολύ φροντίδα και σεβασμό και αγάπη, όση βάζουμε εμείς στην σειρά τώρα”.

    Το “The Last of Us” έκανε το δεύτερο καλύτερο ντεμπούτο της τελευταίας δεκαετίας για το HBO, συγκεντρώνοντας 30,4 εκ. θεατές για τα πρώτα έξι επεισόδιά του, με το φινάλε να αγγίζει νέα ύψη. Η πρώτη σεζόν έγραψε ιστορία, όντας η πρώτη live-action τηλεοπτική μεταφορά βιντεοπαιχνιδιού που έλαβε υποψηφιότητα για Emmy, καθώς, εκτός του βραβείου για την Καλύτερη Δραματική Σειρά, διεκδικεί και αυτά των καλύτερων ερμηνειών για τους Pedro Pascal και Bella Ramsey. Το HBO έδωσε το πράσινο φως της ανανέωσης τον Ιανουάριο που μας πέρασε, αλλά λόγω των απεργιών στο Χόλιγουντ, τα νέα επεισόδια ενδέχεται να καθυστερήσουν για το 2025. Προς το παρόν, ξέρουμε ότι θα φέρει μεγάλες διαφορές από το βιντεοπαιχνίδι, θα έχει περισσότερη δράση και μολυσμένους και θα φέρει την Abby, η οποία φαίνεται πως βρέθηκε πριν τις απεργίες.

    Επιπλέον, η ιστορία του “Part II”, του δεύτερου βιντεοπαιχνιδιού πάνω στο οποίο θα βασιστεί η δεύτερη σεζόν, είναι τόσο πλούσια που ίσως δούμε την εξέλιξή της και σε τρίτο κύκλο επεισοδίων, κάτι που φαίνεται ότι σχεδιάζεται ήδη.

    Διαβάστε το review μας εδώ και την επιβεβαίωση μιας σημαντικής θεωρίας και πείτε μας στα σχόλια την δική σας γνώμη για το τηλεοπτικό “The Last of Us”.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ