Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Clicker από ψωμί έφτιαξε φούρνος στην Καλιφόρνια

    Clicker από ψωμί έφτιαξε φούρνος στην Καλιφόρνια

    Ένας φούρνος στην Καλιφόρνια άντλησε έμπνευση από το “The Last of Us” και δημιούργησε έναν Clicker από ψωμί.

    To γλυπτό ‘ψήθηκε’ στο One House Bakery από τις ιδιοκτήτριες Catherine και Hannalee Pervan και στέκεται εντός του καταστήματος για να το θαυμάσουν οι πελάτες του (μέσω Eater San Francisco). Λόγος της κατασκευής του ήταν ο ετήσιος διαγωνισμός σκιάχτρων, κατά τον οποίο οι τοπικές επιχειρήσεις της πόλης δημιουργούν σκιάχτρα και οι κάτοικοι και οι τουρίστες ψηφίζουν για το καλύτερο. Το δημιούργημα χρειάστηκε 400 ώρες για να ολοκληρωθεί και χρησιμοποιήθηκαν μπαλόνια για να μπορέσει να πάρει το ζυμάρι την μορφή του μανιταριού, που βλέπουμε στο άγαλμα. “Όταν αφαιρούνταν το μπαλόνι που είχε σκάσει, άφηνε αυτά τα παράξενα σχήματα σαν λοβούς, τα οποία και μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε”, είπε η Hannahlee.

    Δείτε το παρακάτω:

    Για όσους δεν ξέρουν, clicker είναι το στάδιο εκείνο που φτάνει αυτός που έχει μολυνθεί από τον μύκητα κόρντισεπς στο επιτυχημένο franchise της Naughty Dog. Πρακτικά, ο μολυσμένος χάνει την όρασή του, αλλά αναπτύσσει καλύτερη ακοή, ενώ κάνει γρήγορους κλικ-κλικ ήχους, εξού και το όνομά του. Η ειρωνεία με την δημιουργία του χαρακτήρα από ψωμί είναι ότι στην πρώτη σεζόν του τηλεοπτικού “The Last of Us επιβεβαιώθηκε ότι η μόλυνση, που προκάλεσε και την κατάρρευση του κόσμου, εξαπλώθηκε από το μολυσμένο αλεύρι.

    Το HBO έχει δώσει το πράσινο φως της δεύτερης σεζόν, αλλά λόγω των απεργιών στο Χόλιγουντ, τα νέα επεισόδια ενδέχεται να καθυστερήσουν για το 2025. Προς το παρόν, ξέρουμε ότι θα φέρει μεγάλες διαφορές από το βιντεοπαιχνίδι, θα έχει περισσότερη δράση και μολυσμένους και θα φέρει την Abby, η οποία φαίνεται πως βρέθηκε πριν τις απεργίες. Διαβάστε το review μας εδώ και την επιβεβαίωση μιας άλλης σημαντικής θεωρίας και πείτε μας στα σχόλια την δική σας γνώμη για το τηλεοπτικό “The Last of Us”.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ