Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    «Game of Thrones»: Ρεκόρ τηλεθέασης παρά τη γκρίνια

    «Game of Thrones»: Ρεκόρ τηλεθέασης παρά τη γκρίνια


    Το φινάλε του «Game of Thrones» παρακολούθησαν 19,3 εκατ. θεατές στο HBO.

    Η γκρίνια γκρίνια, αλλά και τα ρεκόρ ρεκόρ. Όλοι όσοι εξέφραζαν παράπονα για την τελευταία σεζόν του «Game of Thrones», μαζί με τη σιωπηλή πλειοψηφία που της αρέσει η σειρά αλλά δεν βγαίνει να κάνει ιντερνετικές καμπάνιες, έκατσαν και είδαν το μεγάλο φινάλε σημειώνοντας ρεκόρ για το HBO αλλά και την premium καλωδιακή τηλεόραση στις ΗΠΑ.

    Συνολικά 19,3 εκατ. θεατές είδαν το τελευταίο επεισόδιο στο HBO, το HBO Go και το HBO Now, με τα 13,6 εκατ. να το παρακολουθούν ζωντανά. Το προηγούμενο ρεκόρ του HBO για φινάλε σειράς ήταν τα 11,9 εκατ. των θεατών που είδαν το «Sopranos» πίσω στο 2007, πριν απογειωθεί το streaming και οι άλλες ψηφιακές υπηρεσίες.

    Για να αναζητήσουμε την πιο δημοφιλή σειρά premium καλωδιακής τηλεόρασης εκτός HBO, θα πρέπει να πάμε στην τελευταία σεζόν του «Dexter» στο Showtime το 2013, που είχε συγκεντρώσει κατά μέσο όρο 2,36 εκατ. θεατές.

    Όσο για το πιο δημοφιλές φινάλε τηλεοπτικής σειράς όλων των εποχών στις ΗΠΑ, κανείς δεν πρόκειται να ξεπεράσει το «M*A*S*H» που το 1983 κράτησε 105,9 εκατ. θεατές κολλημένους στο CBS.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ