Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    H Κέλι και η Ντόνα του «Μπέβερλι Χιλς» ξανά μαζί σε σειρά

    H Κέλι και η Ντόνα του «Μπέβερλι Χιλς» ξανά μαζί σε σειρά

    H Κέλι και η Ντόνα του «Μπέβερλι Χιλς» ξανά μαζί σε σειρά

    Η πασίγνωστη σειρά του Άαρον Σπέλινγκ «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» (Beverly Hills, 90210) ενδεχομένως να αποκτήσει ένα ακόμη «είδος» σίκουελ.

    Σύμφωνα με πηγές, το πρότζεκτ με πρωταγωνίστριες τις Τόρι Σπέλινγκ και Τζένι Γκαρθ βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο εξέλιξης στα τηλεοπτικά στούντιο του CBS. Λάδι στη φωτιά και τις φήμες που φούντωσαν πρόσφατα, έριξε και η ίδια η Ντόνα (Τόρι Σπέλινγκ) με μία δημοσίευσή της στο instagram το περασμένο σαββατοκύριακο, της οποίας η λεζάντα αποκάλυπτε ότι συνεργάζεται με την Κέλι (Τζένι Γκαρθ) για ένα σχετικό με την δημοφιλή σειρά πρότζεκτ, συνοδευόμενο από το hashtag #donnaandkellyforever.

    Ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για τη νέα εκδοχή, όμως αν λάβουμε υπόψη το People, το νέο concept θα βασίζεται στο πρωτότυπο με τις Κέλι και Ντόνα να εμφανίζονται ως πιο υπερβολικές εκδοχές των εαυτών τους.

    Πιο πρόσφατα και συγκεκριμένα το 2008, το τηλεοπτικό δίκτυο CW είχε δημιουργήσει ένα νέο Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς, που διήρκεσε μία πενταετία και στην πρώτη του σεζόν πήραν μέρος οι Σπέλινγκ, Γκαρθ και Ντόχερτι.

    Αν όντως ισχύουν τα παραπάνω, αναμφισβήτητα υπάρχει κοινό εκεί έξω που περιμένει να δει το δίδυμο να ξαναχτυπά, και ακόμη περισσότερο αν πρόκειται για μία συνέχεια των πρωτότυπων ρόλων. Πάντως, οι Σπέλινγκ και Γκαρθ έχουν ξανασυνυπάρξει τηλεοπτικά μαζί το 2014 στην οικογενειακή κωμωδία του ABC Mystery Girls, διάρκειας μιας μόλις σεζόν.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ