Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Θεατρική παράσταση ‘ΑΝΝΕ…ΧΕΙΑ’ στην Πτολεμαΐδα

    Η Θεατρική παράσταση 'ΑΝΝΕ...ΧΕΙΑ' στην Πτολεμαΐδα

    Η Θεατρική παράσταση ‘ΑΝΝΕ…ΧΕΙΑ’ στην Πτολεμαΐδα

    Η νέα μας θεατρική παραγωγή θα έχει τον τίτλο ΑΝΝΕ..ΧΕΙΑ μια πολιτική σάτιρα που έγραψε ο Γιωργος Μακρης και πρωταγωνιστεί με τον Μάρκο Λεζε.

    4 Νοεμβρίου 2018 στην Πτολεμαΐδα στο Πνευματικό Κέντρο

    Μια επίκαιρη πολιτική σάτιρα σε γρήγορους ρυθμούς που έχει ως βασικό και μοναδικό της στόχο το γέλιο και τη διασκέδαση του κοινού.

    Μια πολιτική σάτιρα η οποία γεννά τον προβληματισμό και αρκετές φορές προδίδει μια μάλλον πικρή διάθεση . Μια παράσταση που στρέφετε ενάντια στην ανθρώπινη συμπεριφορά, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

    Επικρίνει και στηλιτεύει τόσο τα ανθρώπινα ελαττώματα όσο και τα κακώς κείμενα της κοινωνίας. Καυτηριάζει ξεπερασμένες καταστάσεις πολιτικές και όχι μόνο – ιδέες ή αντιλήψεις, που έχουν σαν αποτέλεσμα να κρατούν δέσμιο τον άνθρωπο και την κοινωνία του. .

    Μια Πολιτική Σάτιρα (Επιθεώρηση) που κάνει τον θεατή μέσα από σπονδυλωτά και αβίαστου γέλιου κείμενα να ξεχάσει τα όποια προβλήματά του για 2,1/2 ώρες.

    Σουρεάλ ήρωες ,κωμικοτραγικές καταστάσεις ,η ακτινογραφία πολιτικών σύγχρονων πολιτικών προσώπων – εκπομπών -η διακωμώδηση του όλου κατιναριού που επικρατεί στην Ελλάδα και φυσικά η συμμετοχή του κοινού απογειώνουν όλη τη Παράσταση.

    Ο συνδυασμός μουσικής-φωτισμών και οι χρωματισμοί της όποια διάθεσης σηματοδοτούν τη λέξη Πρωτότυπη. Μια πολιτική πρωτότυπη σάτιρα που τώρα μπορεί να χαρίζει απλόχερα το γέλιο πράγμα που είναι και ο σκοπός μας πάντα.

    Πρωταγωνιστούν: Μακρής Γιώργος, Μάρκος Λεζές
    Συμμετέχουν: Τισσα Βασιλάκη, Γιώργος Μαυράς, Μικα Ζούστη, Ιωάννα Σάλμη
    Φιλική συμμετοχή η Τιτίκα Σαριγκούλη

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ