Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Μια μίνι-ταινία θα είναι το πρώτο επεισόδιο του “The Last of Us”

    Μια μίνι-ταινία θα είναι το πρώτο επεισόδιο του "The Last of Us"

    Με ένα επεισόδιο 85 λεπτών – δηλαδή 1 ώρας και 25 λεπτών – θα κάνει την πρεμιέρα της η επερχόμενη τηλεοπτική μεταφορά του γνωστού βιντεοπαιχνιδιού, “The Last of Us”.

    Τα νέα έγιναν γνωστά μέσω του προγράμματος του ΗΒΟ της Νότιας Αμερικής και άγνωστο παραμένει αν και τα δέκα επεισόδια της πρώτης σεζόν θα είναι τόσο μεγάλα ή μόνο η πρεμιέρα του (μέσω ComicBook).

    Πρωταγωνιστές είναι οι Pedro Pascal ως Joel, Bella Ramsey ως Ellie, Merle Dandridge ως Marlene, Gabriel Luna ως Tommy, Anna Torv ως Tess, Nick Offerman ως Bill, Keivonn Woodard ως Sam, Murray Bartlett ως Frank, Lamar Johnson ως Henry, Storm Reid ως Riley και Nico Parker ως Sarah, Jeffrey Pierce ως Perry, Graham Greene ως Marlon, Elaine Miles ως Florence και Melanie Lynskey ως Kathleen. Οι Rutina Wesley και Brad Leland θα κατέχουν άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους και οι Troy Baker και Ashley Johnson, που ενσαρκώνουν τους Joel και Ellie στα παιχνίδια θα έχουν σημαντικούς ρόλους στην τηλεοπτική μεταφορά, και δεν θα είναι απλά cameos.

    Η σειρά θα επικεντρώνεται στο πρώτο βιντεοπαιχνίδι του 2013. Το σενάριο έχει γράψει ο Craig Mazin, ο οποίος είναι showrunner και εκτελεστικός παραγωγός. Από την άλλη, ο Neil Druckmann (συν-πρόεδρος της Naughty Dog, της εταιρείας που κατασκευάζει τα παιχνίδια) είναι δημιουργός, εκτελεστικός παραγωγός και σκηνοθέτης. Η πρεμιέρα του έχει οριστεί για τις 15 Ιανουαρίου 2023 και ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα τη δούμε μέσω του Vodafone TV, που έχει κάνει συμφωνία με το ΗΒΟ για να προβάλει τα project του.

    Ανυπομονείτε για το “The Last of Us”; Πείτε μας στα σχόλια. Mείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ