Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Νέες Σειρές και Ταινίες – Αύγουστος 2023: Star Wars: Ahsoka, Only Murders in the Building, The Bear κι άλλα

    Νέες Σειρές και Ταινίες - Αύγουστος 2023: Star Wars: Ahsoka, Only Murders in the Building, The Bear κι άλλα

    Πολεμάνε οι συνδρομητικές για να μας κερδίσουν αυτόν τον Αύγουστο, αφού εκτός από πολυαναμενόνες κυκλοφορίες στο Netflix, έχουμε και πολυσυζητημένες κυκλοφορίες από τις υπόλοιπες συνδρομητικές.

    Το Disney+ φαίνεται να ξεχωρίζει με νέα σειρά “Star Wars” για την Ahsoka, την τρελή παρέα των Steve Martin, Martin Short και Selena Gomez στο “Only Murder in the Building” και την δεύτερη σεζόν του “The Bear”. Το HBO συνεχίζει την εξιστόρηση της ιστορίας των Lakers ενώ υπάρχουν ακόμα μερικές σειρές διαφόρων ειδών για να διαλέξετε, όπως θα δείτε παρακάτω….

    ΗΒΟ/Max

    [WINNING TIME: THE RISE OF THE LAKERS DYNASTY Sn.2 – Σειρά | 7 Αυγούστου στο VodafoneTV] Η δεύτερη σεζόν της δραματικής σειράς συνεχίζει να εξερευνά τις επαγγελματικές και προσωπικές ζωές των Los Angeles Lakers της δεκαετίας του 1980. Αυτή η σεζόν επικεντρώνεται στην περίοδο αμέσως μετά τους τελικούς του 1980 έως το 1984, με αποκορύφωμα την πρώτη επαγγελματική αναμέτρηση των μεγαλύτερων αστέρων της εποχής: Magic Johnson και Larry Bird.

    Disney+

    [STAR WARS: AHSOKA – Νέα Σειρά | 28 Αυγούστου] Το “Star Wars: Ahsoka” θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια και θα δούμε την Rosario Dawson να επιστρέφει στον ομότιτλο ρόλο “για να ερευνήσει μια αναδυόμενη απειλή στον ευάλωτο γαλαξία”. Πλάι της θα δούμε και τους Natasha Liu Bordizzo ως Sabine Wren, Hayden Christensen ως Anakin Skywalker, Eman Esfandi ως Ezra Bridger, Lars Mikkelsen ως Grand Admiral Thrawn, Mary Elizabeth Winstead ως Hera Syndulla, Genevieve O’Reilly ως Mon Mothma, Diana Lee Inosanto ως Morgan Elsbeth, Maurice Irvin ως Senator Mawood, Jacqueline Antaramian ως Senator Rodrigo, Nelson Lee ως Senator Xiono και Erica Duke ως Gran Senator.

    [THE BEAR Sn.2 – Σειρά | 2 Αυγούστου] O δεύτερος κύκλος της σειράς, ακολουθεί τον Carmen «Carmy» Berzatto (Jeremy Allen White), τη Sydney Adamu (Ayo Edebiri) και τον Richard «Richie» Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) καθώς εργάζονται σκληρά, για να ανεβάσουν το επίπεδο στο βρώμικο σαντουϊτσάδικο τους. Καθώς αλλάζουν ριζικά το εστιατόριο, αλλάζουν και οι ίδιοι, μέσα από το δικό τους προσωπικό ταξίδι, καθώς ο καθένας, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το παρελθόν και να αναμετρηθεί με το ποιός θέλει να είναι στο μέλλον.

    Όπως ήταν αναμενόμενο, αποδεικνύεται ότι το μόνο πράγμα που είναι πιο δύσκολο από τη λειτουργία ενός εστιατορίου είναι το άνοιγμα ενός νέου. Η ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει από την τρελή γραφειοκρατία της αδειοδότησης και των εργολάβων μέχρι την όμορφη και δημιουργική αγωνία του σχεδιασμού του νέου μενού. Η μετάβαση αυτή, δίνει μια νέα οπτική στην έννοια της φιλοξενίας. Καθώς όλο το προσωπικό αναγκάζεται να έρθει σε επαφή με νέες μεθόδους συνεργασίας και να ξεπεράσει τα όρια των ικανοτήτων και των σχέσεων του, μαθαίνει επίσης τι σημαίνει να υπηρετείς, τόσο τους πελάτες όσο και ο ένας τον άλλον.

    [ONLY MURDERS IN THE BUILDING Sn.2 – Σειρά | 8 Αυγούστου] Ο τρίτος κύκλος της σειράς βρίσκει τους Charles, Oliver και Mabel (τους οποίους υποδύονται οι Steve Martin, Martin Short και Selena Gomez), να ερευνούν έναν φόνο στα παρασκήνια μιας παράστασης του Μπρόντγουεϊ. Ο Ben Glenroy (Paul Rudd) είναι ένας αστέρας του Χόλιγουντ, του οποίου το ντεμπούτο στο Μπρόντγουεϊ διακόπτεται από τον πρόωρο θάνατo του. Με τη βοήθεια της συμπρωταγωνίστριας, Loretta Darkin (Meryl Streep), οι τρείς πρωταγωνιστές ξεκινούν την πιο δύσκολη υπόθεση που έχουν αναλάβει ποτέ, ενώ ο σκηνοθέτης Oliver προσπαθεί απεγνωσμένα να ξαναφτιάξει την παράσταση του.

    Άλλες κυκλοφορίες:

    • High School Musical: The Musical: The Series Season 4 (2/8)
    • Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2/8)

    Συνεχίζει με νέα επεισόδια:

    • Βleach: Thousand Year Blood War Sn.2

    AppleTV+

    [PHYSICAL Sn.3 – Σειρά | 2 Αυγούστου] Η σειρά περιστρέφεται γύρω από μια νοικοκυρά της δεκαετίας του ’80 που ανακαλύπτει τον εαυτό της μέσα από την αερόβια άσκηση. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Byrne ως Sheila Rubin, Rory Scovel ως Danny Rubin, Paul Sparks ως John Breem, Della Saba ως Bunny Kazam, Lou Taylor Pucci ως Tyler και Dierdre Friel ως Greta Hauser, ενώ νέα εισαγωγή θα είναι αυτή της Zooey Deschanel ως Kelly.

    [STRANGE PLANET – Νέα Σειρά | 9 Αυγούστου] Βασισμένο στο μπεστ σέλερ κόμικ της New York Times με το ίδιο όνομα, το “Strange Planet” είναι μια ξεκαρδιστική και διορατική ματιά σε έναν μακρινό κόσμο που δεν διαφέρει πολύ από τον δικό μας. Τοποθετημένο σε έναν ονειρεμένο κόσμο από παστέλ ροζ και μωβ, συμπαθή μπλε όντα εξερευνούν την περιέργεια των καθημερινών ανθρώπινων παραδόσεων.

    [INVASION Sn.2 – Σειρά | 23 Αυγούστου] Η δεύτερη σεζόν του “Invasion” ξεκινά λίγους μήνες μετά την προηγούμενη, με τους εξωγήινους να έχουν αυξήσει την ένταση των επιθέσεών τους και να έχουν ξεκινήσει έναν νέο πόλεμο κατά των ανθρώπων.

    Συνεχίζουν με νέα επεισόδια:

    • Foundation
    • The Afterparty

    Prime Video

    [RED, WHITE & ROYAL BLUE – Ταινία | 11 Αυγούστου] Ο Alex Claremont-Diaz (Taylor Zakhar Perez), ο γιος της πρώτης γυναίκας Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών (Uma Thurman), και ο Βρετανός Πρίγκιπα Henry (Nicholas Galitzine) έχουν πολλά κοινά: εκπληκτική εμφάνιση, αναμφισβήτητο χάρισμα, διεθνή δημοτικότητα… και μια απόλυτη περιφρόνηση ο ένας για τον άλλο. Χωρισμένοι από έναν ωκεανό, η μακροχρόνια διαμάχη τους δεν έχει αποτελέσει πραγματικά πρόβλημα, μέχρι που μια καταστροφική – και πολύ δημόσια – διαμάχη σε μια βασιλική εκδήλωση γίνεται τροφή για τα ταμπλόιντ, οδηγώντας σε μια πιθανή ρωγμή στις σχέσεις ΗΠΑ/Βρετανίας την χειρότερη δυνατή στιγμή. Σε κατάσταση αντιμετώπισης ζημιών, οι ισχυρές οικογένειές τους και οι αντίστοιχοι διαχειριστές τους αναγκάζουν τους δύο εχθρούς να συνάψουν μια «παύση πυρός». Όμως, καθώς η παγερή σχέση του Alex και του Henry αρχίζει απροσδόκητα να χαλαρώνει σε μια επισφαλή φιλία, η τριβή που υπήρχε μεταξύ τους πυροδοτεί κάτι βαθύτερο από ό,τι θα περίμεναν ποτέ.

    [THE LOST FLOWER OF ALICE HART – Νέα Σειρά | 4 Αυγούστου] Το “The Lost Flowers of Alice Hart” αφηγούνται την συναισθηματικά συναρπαστική ιστορία της Alice Hart. Όταν η Alice, 9 ετών, χάνει τραγικά τους γονείς της σε μια μυστηριώδη πυρκαγιά, πάει να ζήσει με τη γιαγιά της, June, στη φάρμα λουλουδιών Thornfield, όπου μαθαίνει ότι υπάρχουν μυστικά μέσα σε μυστικά για εκείνη και το παρελθόν της οικογένειας της. Το ταξίδι της Alice καθώς μεγαλώνει με το περίπλοκο παρελθόν της κορυφώνεται όταν βρίσκεται να παλεύει για τη ζωή της ενάντια σε έναν άντρα που αγαπά.

    [SHELTER – Νέα Σειρά | 18 Αυγούστου] Το “Shelter” του Harlan Coben ακολουθεί την ιστορία του Mickey Bolitar όταν ο αιφνίδιος θάνατος του πατέρα του τον οδηγήσει να ξεκινήσει μια νέα ζωή στο Kasselton του New Jersey. Ο Mickey σύντομα μπλέκεται στην εξαφάνιση μιας νέας μαθήτριας στο σχολείο του, της Ashley Kent, η οποία οδηγεί στην αποκάλυψη αδιανόητων μυστικών στην ήσυχη προαστιακή κοινότητά τους. Με τη βοήθεια των φίλων του, του εφευρετικού Spoon, και της μυστικοπαθούς Ema, ο Mickey ξεσκεπάζει τα μυστικά του Kasselton για να αποκαλύψει ένα σκοτεινό υπόγειο που μπορεί να κρατά τις απαντήσεις σε δεκαετίες εξαφανίσεων, θανάτους και θρύλους – και ίσως ακόμη και στο δικό του περίπλοκο οικογενειακό ιστορικό.

    Άλλες σειρές:

    [DARK WINDS Sn.2 – Σειρά | 3 Αυγούστου στο CosmoteTV] Στον 2ο κύκλο του «Dark Winds», ο Jim Chee (Kiowa Gordon), ιδιωτικός ντετέκτιβ πλέον και ο Λοχαγός Joe Leaphorn (Zahn McClarnon) ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη διερεύνηση μιας σειράς ασύνδετων εγκλημάτων. Στο επίκεντρο, η καταδίωξη ενός δολοφόνου στην έρημο Ναβάχο που φέρνει τον Leaphorn αντιμέτωπο με ένα μυστικό που δοκιμάζει τον κώδικα ηθικής του. Με τη βοήθεια της Λοχία Manuelito και του Σερίφη Gordo Sena, ο Leaphorn και ο Chee παλεύουν να σταματήσουν τον δολοφόνο και να αποκαταστήσουν τις ισορροπίες.

    [BILLIONS Sn.7 – Σειρά | 13 Αυγούστου στο CosmoteTV]Στην τελευταία σεζόν της σειράς οι συμμαχίες ανατρέπονται και τα παλιά τραύματα μετατρέπονται σε όπλα. Η αφοσίωση δοκιμάζεται, ενώ η προδοσία παίρνει επικές διαστάσεις. Ο Chuck Rhoades (Paul Giamatti) επιτίθεται με όλες του τις δυνάμεις στον Mike Prince (Corey Stoll) και τον Bobby Axelrod (Damian Lewis), ο οποίος επιστρέφει στο κέντρο της δράσης. Τα ανοιχτά μέτωπα αυξάνονται και ο Axelrod καλείται να επιδείξει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και αντοχή.

    [TOM JONES – Νέα Σειρά | 23 Αυγούστου στο CosmoteTV]Η τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος του Χένρι Φίλντινγκ από το μακρινό 1749, μας μεταφέρει στην Αγγλία του 18ου αιώνα. Από τα ειδυλλιακά τοπία της υπαίθρου μέχρι την υψηλή κοινωνία του Λονδίνου, παρακολουθούμε την τύχη του νεαρού Tom Jones που εγκαταλείφθηκε ως νεογέννητο στο σπίτι ενός πλούσιου δικαστή. Ο Jones ερωτεύεται την πλούσια κληρονόμο Sophia Western, αλλά το πλάνο για γάμο γκρεμίζεται εξαιτίας της ταπεινής του καταγωγής. Τότε ο Jones εξορίζεται στο Λονδίνο, όπου μπλέκει σε ερωτικές περιπέτειες.

    [THE SIXTH COMMANDMENT – Νέα Σειρά | 26 Αυγούστου στο CosmoteTV] Η σειρά βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αφηγείται την ιστορία του επιτρόπου Peter Farquhar και της φιλίας που ανέπτυξε με τον φοιτητή Ben Field, με αφορμή την κοινή τους αγάπη για τα βιβλία και την Εκκλησία. Η σχέση αυτή οδήγησε σε μία από τις πολυπλοκότερες ποινικές υποθέσεις της πρόσφατης ιστορίας, καθώς ο Field εκμεταλλεύτηκε και τελικά δολοφόνησε τον επίτροπο Farquhar (Timothy Spall – Harry Potter Saga, The Last Samurai). Θύμα των δολοπλόκων σχεδίων του έπεσε και η Ann Moore-Martin, ηλικιωμένη γειτόνισσα του επιτρόπου (Anne Reid – Last Tango in Halifax).

    [NORTH SHORE – Νέα Σειρά | 29 Αυγούστου στο CosmoteTV] Το νέο δράμα μυστηρίου ακολουθεί δύο ντετέκτιβ, έναν Βρετανό και μία Αυστραλή, που συνεργάζονται για να λύσουν μία υπόθεση με ευρύτατες πολιτικές συνέπειες. Όλα ξεκινούν όταν κάτω από τη γέφυρα του λιμανιού του Σίδνεϋ επιπλέει το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας. Όταν η σορός αναγνωρίζεται ως η έφηβη κόρη ενός επιφανούς πολιτικού από το Ηνωμένο Βασίλειο, μία περίπλοκη υπόθεση ξεκινά. Σε πρωταγωνιστικούς ρόλους η Joanne Froggatt του “Downton Abbey” και ο John Bradley του “Game of Thrones”.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ