Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Νέες Σειρές και Ταινίες – Οκτώβριος 2023 (Loki, Frasier, Killers of the Flower Moon κι άλλα)

    Νέες Σειρές και Ταινίες - Οκτώβριος 2023 (Loki, Frasier, Killers of the Flower Moon κι άλλα)

    Αν είστε fan των σειρών και του streaming ελπίζουμε ο Οκτώβρίος σας να μην είναι πολύ γεμάτος γιατί γίνεται καταιγισμός κυκλοφοριών σε όλες τις υπηρεσίες, είτε με πολυαναμενόμενους τίτλους όπως τα “Loki” της Marvel στο Disney+, “Killers of the Flower Moon” του Martin Scorsece στο AppleTV+, “Upload” στο Prime Video και την επιστροφή του “Frasier”. Αλλά και όλα αυτά να μην είναι του γούστου σας, έχουμε ακόμα διάφορες επιλογές…

    Ας ρίξουμε μια ματιά παρακάτω.

    ΗΒΟ

    [Our Flag Means Death Sn.2 – Σειρά | 06/10 στο VodafoneTV] Η σειρά βασίζεται ελαφρώς στη ζωή του Stede Bonnet, ο οποίος τον 18ο αιώνα αποφάσισε να παρατήσει τα πλούτη και την οικογένειά του και να γίνει από αριστοκράτης πειρατής. Αγόρασε το Revenge και προσέλαβε πλήρωμα (τους πλήρωνε κανονικά μισθό) με σκοπό να αποδείξει σε όλους ότι ακόμα και αυτός μπορεί να καταφέρει να γίνει πειρατής. Λόγο του πόσο καλός και ευγενικός ήταν του δόθηκε η ονομασία Gentleman Pirate. Στην πορεία συναντά τον Edward Teach, γνωστό και ως πειρατή Μαυρογένη, με τον οποίο αναπτύσσει μια αναπάντεχη φιλία, που στην πορεία εξελίσσεται σε κάτι παραπάνω.

    [The Gilded Age Sn.2 – Σειρά | 30/10 στο VodafoneTV] Η δεύτερη σεζόν ξεκινά το πρωί του Πάσχα του 1883, με την είδηση ότι η προσφορά της Bertha Russell για χώρο στην Ακαδημία Μουσικής έχει απορριφθεί. Μέσα από τα οκτώ επεισόδια της σεζόν, παρακολουθούμε την Bertha να προκαλεί την Mrs. Astor και το παλιό σύστημα και να εργάζεται όχι μόνο για να κερδίσει μια θέση στην Society, αλλά και να αναλάβει δυνητικά πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν. Ο George Russell αναλαμβάνει τη δική του μάχη με μια αυξανόμενη ένταση στο εργοστάσιό του χάλυβα στο Πίτσμπουργκ από τους εργάτες του. Στο Brook House, η Marian συνεχίζει το ταξίδι της για να βρει τον δρόμο της στον κόσμο διδάσκοντας κρυφά σε ένα σχολείο θηλέων, ενώ προς μεγάλη έκπληξη όλων η Ada ξεκινά ένα νέο ειδύλλιο. Φυσικά, η Agnes δεν εγκρίνει τίποτα από αυτά. Στο Μπρούκλιν, η οικογένεια Scott αρχίζει να θεραπεύεται μετά από μια συγκλονιστική ανακάλυψη και η Peggy αγγίζει το ακτιβιστικό της πνεύμα μέσα από τη δουλειά της με τον T. Thomas Fortune στην NY Globe.

    Disney+

    [Loki Sn.2 – Σειρά | 06/10] Η δεύτερη σεζόν του ‘Loki’ συνεχίζει με τα αποτελέσματα του σοκαριστικού φινάλε, με τον Loki να πολεμά για την ψυχή της Time Variance Authority. Μαζί με τον Mobius, την Hunter B-15, και μια ομάδα νέων και παλιών χαρακτήρων, ο Loki ταξιδεύει σε ένα αναπτυσσόμενο και απίστευτα επικίνδυνο Multiverse αναζητώντας την Sylvie, την Judge Renslayer, την Miss Minutes, και την αλήθεια του τι σημαίνει να κατέχεις ελεύθερη βούληση και ένδοξο σκοπό

    [The Boogeyman – Ταινία | 11/10] Η ταινία, «Ο Μπαμπούλας», είναι ένα θρίλερ τρόμου από το μυαλό του συγγραφέα Στίβεν Κινγκ. Η μαθήτρια Σέιντι Χάρπερ και η μικρότερη αδερφή της, Σόγιερ, προσπαθούν να συνέλθουν από τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας τους, χωρίς ιδιαίτερη στήριξη από τον πατέρα τους, Γουίλ, έναν ψυχοθεραπευτή που παλεύει κι ο ίδιος με τη θλίψη του. Όταν ένας απελπισμένος ασθενής εμφανίζεται απροσδόκητα στο σπίτι τους αναζητώντας βοήθεια, αφήνει πίσω του ένα τρομακτικό υπερφυσικό πλάσμα, που επιτίθεται σε οικογένειες και τρέφεται από τον πόνο των θυμάτων του.

    [Goosebumps – Νέα Σειρά | 13/10] Η σειρά ακολουθεί πέντε μαθητές λυκείου που ελευθερώνουν υπερφυσικές δυνάμεις στην πόλη τους και πρέπει να συνεργαστούν – χάρη και λόγο της φιλίας, της αντιπαλότητας και του παρελθόντος τους, μεταξύ τους – για να την σώσουν, μαθαίνοντας στην πορεία για τα εφηβικά μυστικά των γονιών τους

    [Haunted Mansion – Ταινία | 04/10] Εμπνευσμένη από την διάσημη ατραξιόν της Disneyland, η ταινία ακολουθεί μια γυναίκα και τον γιο της, των οποίων το στοιχειωμένο σπίτι ζωντανεύει μετά τα μεσάνυχτα.

    Apple TV+

    [Lessons in Chemistry – Νέα Σειρά | 13/10] H σειρά περιστρέφεται γύρω από την Elizabeth Zott, της οποίας “το όνειρο να γίνει επιστήμονας καταστρέφεται από την πατριαρχική κοινωνία της δεκαετίας του ’50. Όταν απολύεται από το εργαστήριό της, δέχεται μια δουλειά ως παρουσιάστρια μιας μαγειρικής τηλεοπτικής εκπομπής και αποφασίζει να μάθει, στο έθνος των παραμελημένων νοικοκυρών – και στους άνδρες που ακούνε ξαφνικά – πολλά παραπάνω από συνταγές”

    [Killers of the Flower Moon – Ταινία | 20/10] Το εγκληματικό δράμα θα βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του David Grann που κατέγραψε τα πραγματικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στον καταυλισμό Osage των ιθαγενών Αμερικάνων τη δεκαετία του ’20. Μετά την ανακάλυψη πετρελαίου στη γη τους, οι κάτοικοι του καταυλισμού αρχίζουν να πεθαίνουν ένας-ένας. Καθώς ο αριθμός των νεκρών ολοένα και αυξάνεται, το FBI αναλαμβάνει την υπόθεση μόνο για να ανακαλύψει μία από τις μεγαλύτερες συνωμοσίες και ένα από τα πιο ανατριχιαστικά εγκλήματα στην ιστορία των ΗΠΑ. Η περίοδος των φρικτών δολοφονιών ήταν τόσο συγκλονιστική που πλέον είναι γνωστή ως “Η Βασιλεία του Τρόμου”.

    Η ταινία θα κυκλοφορήσει συγχρόνως και στους κινηματογράφους.

    [The Enfield Poltergeist – Ταινία | 27/10] Ζήστε την ανατριχιαστική αληθινή ιστορία της πιο διάσημης υπόθεσης poltergeist στον κόσμο μέσα από πρωτότυπες ηχογραφήσεις που έγιναν μέσα στο σπίτι καθώς εκτυλίσσονταν τα γεγονότα.

    Prime Video

    [Totally Killer – Ταινία | 03/10] 35 χρόνια μετά τη σοκαριστική δολοφονία τριών εφήβων, ο διαβόητος «Sweet Sixteen Killer» επιστρέφει τη νύχτα του Halloween για να πάρει ένα τέταρτο θύμα. Η 17χρονη Jamie (Kiernan Shipka) αγνοεί την προειδοποίηση της υπερπροστατευτικής μαμάς της (Julie Bowen) και έρχεται αντιμέτωπη με τον μασκοφόρο μανιακό και στο τρέξιμο για τη ζωή της, κατά λάθος ο χρόνος ταξιδεύει πίσω στο 1987, τη χρονιά των αρχικών δολοφονιών. Αναγκασμένη να περιηγηθεί στην άγνωστη και εξωφρενική κουλτούρα της δεκαετίας του 1980, η Jamieσυνεργάζεται με την έφηβη μαμά της (Olivia Holt) για να εξοντώσουν τον δολοφόνο μια για πάντα προτού μείνει για πάντα στο παρελθόν.

    [Everybody Loves Diamonds – Νέα Σειρά | 03/10] Το Everybody Loves Diamonds είναι μια ιταλική κωμική σειρά ληστειών, εμπνευσμένη από το “Antwerp Diamond Heist” του 2003, που ονομάστηκε “η μεγαλύτερη κλοπή διαμαντιών στον κόσμο” από τα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο. Η σειρά οκτώ επεισοδίων ακολουθεί μια ομάδα Ιταλών μικροκλεφτών, με επικεφαλής τον Leonardo Notarbartolo (Kim Rossi Stuart), ο οποίος καταφέρνει με ένα ιδιοφυές εγκέφαλο να κλέψει πολύτιμους λίθους αξίας εκατομμυρίων δολαρίων από το Κέντρο Διαμαντιών της Αμβέρσας.

    [Upload – Σειρά | 03/10] Η τρίτη σεζόν “συνεχίζει με την Nora και τον πρόσφατα ‘κατεβασμένο’ Nathan, καθώς καθοδηγούν την σχέση τους, ενώ τρέχουν για να σταματήσουν την μυστήρια συνωμοσία που απειλεί να καταστρέψουν εκατομμύρια ζωές. Μπορούν να κλείσουν την Freeyond και να έχουν επιτέλους μια πραγματική ζωή μαζί; Ή είναι θέμα χρόνου μέχρι να σκάσει το κεφάλι του Nathan; Εν των μεταξύ, στο Lakeview ένα αντίγραφο του Nathan έχει ενεργοποιηθεί και η Ingrid δεν θα αφήσει να της ξεφύγει αυτή η δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη. Πίσω στον πραγματικό κόσμο, η Aleesha ανεβαίνει τις βαθμίδες της Horizen διευθύνοντας την εκπαίδευση της τεχνικής νοημοσύνης και ερωτεύεται. Και ο Luke, ολομόναχος στην Lakeview, αναγκασμένος να βρει τα χρήματα για να πληρώσει την διαμονή του στον παράδεισο, δουλεύει ως οδηγός στην Grey Zone

    [Awareness – Ταινία | 11/10] Ο Ian, ένας επαναστάτης έφηβος που ζει στα περίχωρα της κοινωνίας, μπορεί να ελέγχει μυαλά με την ικανότητά του να δημιουργεί οπτικές ψευδαισθήσεις. Χρησιμοποιεί αυτή τη δύναμη για να επιβιώσει στήνοντας μικρές απάτες. Όταν ένα από τα σχέδια του πάει στραβά, οι ικανότητές του βγαίνουν δημοσίως εκτός ελέγχου και ο Ian γίνεται στόχος δύο αντίπαλων οργανώσεων, που η καθεμία επιδιώκει να εκμεταλλευτεί τις δυνάμεις του.

    [The Burial – Ταινία | 13/10] Εμπνευσμένος από αληθινά γεγονότα, όταν μια λεκτική συμφωνία πηγαίνει στραβά, ο ιδιοκτήτης κηδειών Jeremiah O’Keefe (Tommy Lee Jones) επιστρατεύει τον χαρισματικό, δικηγόρο Willie E. Gary (Jamie Foxx) για να σώσει την οικογενειακή του επιχείρηση.Τα πράγματα φουντώνουν και τα γέλια ξεκινούν καθώς ο απίθανος δεσμός του ζευγαριού αποκαλύπτει την εταιρική διαφθορά και τη φυλετική αδικία σε αυτή την εμπνευσμένη ιστορία.

    Αλλα

    [Frasier – Νέα Σειρά | 13/10 στο CosmoteTV] Μετά από 19 ολόκληρα χρόνια το «Frasier» επανέρχεται δυναμικά στις οθόνες μας. Ο Dr. Frasier Crane επιστρέφει στη Βοστόνη, για να επανασυνδεθεί με οικογένεια και φίλους. Στο κυνήγι του παλιού του ονείρου, δεν θα λείψουν οι προκλήσεις, αλλά και οι νέες σχέσεις. Την εμφάνισή τους θα κάνουν και η Lillith, πρώην σύζυγος του Frasier (Bebe Neuwirth) και η πρώην παραγωγός του, Rose (Peri Gilpin).

    [Fellow Travellers– Νέα Σειρά | 28/10 στο CosmoteTV] Η σειρά βασίζεται στο μυθιστόρημα του Thomas Mallon και αποτελεί ένα συνδυασμό ιστορίας αγάπης και πολιτικού θρίλερ. Ο Hawkins ‘Hawk’ Fuller διατηρεί μια πολύ καλή θέση πίσω από τα φώτα της πολιτικής και ο Tim Laughlin είναι ένας νέος άνδρας με ιδανικά. Οι δυο τους ξεκινούν κρυφά μια ρομαντική σχέση σε μία εποχή που χαρακτηρίζεται ως μια από τις σκοτεινότερες περιόδους στην αμερικανική ιστορία. Η σειρά ακολουθεί τη σχέση τους μέσα από τις διαμαρτυρίες κατά του πολέμου στο Βιετνάμ τη δεκαετία του ‘60, τη χρήση ναρκωτικών το ’70 και την κρίση του AIDS το ’80.

    [The Long Shadow – Νέα Σειρά | 12/10 στο CosmoteTV] Το «The Long Shadow» αφηγείται την ιστορία των θυμάτων του επονομαζόμενου «Yorkshire Ripper», κατά κόσμον Peter Sutcliffe, και τονίζει τις ανησυχητικές ομοιότητες μεταξύ των εγκλημάτων του και τραγικών γεγονότων της πιο πρόσφατης ιστορίας. Η αναζήτηση του Sutcliffe διήρκησε από το Οκτώβριο 1975 μέχρι τον Ιανουάριο 1981 και άλλαξε για πάντα τον τρόπο λειτουργίας της βρετανικής αστυνομίας.

    [Creepshow Sn.4 -Σειρά | 15/10 στο CosmoteTV] Ο 4ος κύκλος της ανθολογικής σειράς τρόμου φέρνει ξανά στις οθόνες μας τα ειδικά εφέ και την αισθητική κόμικ. Βασισμένη στην κλασσική ταινία τρόμου του 1982, σε σκηνοθεσία George Romero και σενάριο Stephen King, διηγείται ιστορίες με δολοφονίες, υπερφυσικά και ανεξήγητα φαινόμενα. Στο νέο κύκλο, το κοινό θα παρακολουθήσει τρομακτικές ιστορίες με στοιχειωμένα σπίτια, λυκάνθρωπους, φονικούς καλικάντζαρους και πολλά ακόμα.

    [Chucky Sn.3 -Σειρά | 5/10 στο CosmoteTV] Ο «Chucky» επιστρέφει με τον 3ο κύκλο, ο οποίος προμηνύεται να είναι και ο πιο σκοτεινός. Η φονική κούκλα θα τρομοκρατήσει και την Ουάσιγκτον, εισχωρώντας στο Λευκό Οίκο ως η αγαπημένη κούκλα του γιου του Προέδρου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ