Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Netflix Greece: Νέες Ταινίες και Σειρές (Μάιος 2023)

    Netflix Greece: Νέες Ταινίες και Σειρές (Μάιος 2023)

    Μπορεί ο Μάιος να μην φέρνει από τις μεγαλύτερες λίστες του Netflix που έχουμε φτιάξει, αλλά περιέχει αρκετό υλικό που σίγουρα θα παρακολουθήσουμε. Ο Arnold Schwarzenegger κάνει το ντεμπούτο του στην μικρή οθόνη με την νέα κατασκοπική σειρά “FUBAR” προς τα τέλη του μήνα, μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της συνδρομητικής, το “Bridgerton”, αποκτά το πρώτο του spin off για την Βασίλισσα Καρλόττα και η Jennifer Lopez βγάζει νέα ταινία δράσης.

    Αλλά ας δούμε παρακάτω πιο αναλυτικά αυτά και άλλα προγράμματα του μήνα στο Netflix Greece:

    Queen Charlotte // Μπρίτζερτον: Η Ιστορία της Βασίλισσας Καρλόττας (4 Mαϊου) – Νέα Σειρά

    Με επίκεντρο την άνοδο στη δημοσιότητα και την εξουσία της βασίλισσας Καρλόττας, το πρίκουελ από το σύμπαν του “Bridgerton” αφηγείται την ιστορία του γάμου της νεαρής Βασίλισσας με τον βασιλιά Γεώργιο που πυροδότησε τόσο έναν μεγάλο έρωτα όσο και κοινωνική αλλαγή και δημιούργησε τον κόσμο των ευγενών της Αντιβασιλείας όπως τον γνωρίζουμε από τους χαρακτήρες του Bridgerton.


    The Mother (12 Mαϊου) – Ταινία

    Μια φονική γυναίκα δολοφόνος βγαίνει από την παρανομία για να προστατεύσει την κόρη που εγκατέλειψε πριν από χρόνια, ενώ προσπαθεί να ξεφύγει από επικίνδυνους άνδρες.


    Black Knight (12 Mαϊου) – Νέα Σειρά

    “Το οξυγόνο παραδόθηκε”. Σε έναν κόσμο χωρίς αέρα, ένας επαναστάτης ιππότης φέρνει την ελπίδα. Τη μόνη ελπίδα να αλλάξει ο κόσμος.


    Mulligan (12 Mαϊου)

    Μετά την καταστροφή της Γης από μια εξωγήινη επίθεση, μια ομάδα επιζώντων πρέπει να ξεκινήσει την κοινωνία από την αρχή. Είναι μια ευκαιρία να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος της ανθρωπότητας και να διορθώσουμε τα πράγματα αυτή τη φορά. Ή κάντε τα ίδια λάθη ξανά. Μάλλον το δεύτερο.


    xo Kitty (18 Mαϊου) – Νέα Σειρά

    Η έφηβη προξενήτρα Kitty Song Covey πιστεύει ότι ξέρει τα πάντα για τον έρωτα. Όταν όμως πηγαίνει στην άλλη άκρη του κόσμου για να βρει το αγόρι της, με το οποίο έχει σχέση από απόσταση, καταλαβαίνει γρήγορα ότι οι σχέσεις είναι πολύ πιο περίπλοκες όταν βάζεις σε κίνδυνο την ίδια την καρδιά σου.


    FUBAR (25 Mαϊου) – Νέα Σειρά

    Λίγο πριν αποσυρθεί, ένας πράκτορας της CIA ανακαλύπτει ένα οικογενειακό μυστικό και αναγκάζεται να επιστρέψει στη δράση για μια τελευταία δουλειά. Με φόντο τον κόσμο της κατασκοπείας και γεμάτη δράση και χιούμορ, η σειρά εξερευνά την καθολική σημασία των οικογενειακών σχέσεων.

    Άλλες κυκλοφορίες:

    • The Tailor (02/05) – Νέα Σειρά
    • Sanctuary (04/05) – Νέα Σειρά
    • Ultraman (11/05) – Σειρά Anime
    • Queer Eye Sn.7 (12/05) – Σειρά
    • Blood & Gold (26/05) – Ταινία
    • Yakitori: Soldiers of Misfortune – Σειρά Anime

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ