Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Netflix Greece: Νέες Ταινίες και Σειρές (Ιούλιος 2023)

    Netflix Greece: Νέες Ταινίες και Σειρές (Ιούλιος 2023)

    Οι ζέστες ήρθαν και για όσους η θάλασσα δεν είναι ο πρώτος προορισμός ακόμα, σπίτι και δροσιά είναι από τις καλύτερες λύσεις…μαζί με Netflix. Η συνδρομητική μπορεί να μην έχει πλήθος hot τίτλων αυτόν τον μήνα, αλλά έχει ακόμα περισσότερο “The Witcher” με την τελευταία εμφάνιση του Henry Cavill ως Geralt of Rivia., το αγαπημένο “The Dragon Prince” για κάτι πιο χαλαρό και νέο “Birdbox”.

    Αλλά ας ρίξουμε μια ματιά σε τι άλλο έρχεται στο Netflix Greece αυτόν τον Ιούλιο:

    Lincoln Lawyer Season 2 Part 1/Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν Σεζόν 2 Μέρος 1ο (6 Ιουλίου)- Σειρά

    Ο Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo), ένας ριζοσπαστικός ιδεαλιστής δικηγόρος που έχει για γραφείο το πίσω κάθισμα της Lincoln του, αναλαμβάνει μεγάλες και μικρές υποθέσεις σε όλο το Λος Άντζελες. Βασισμένη στη σειρά των μπεστ σέλερ μυθιστορημάτων του καταξιωμένου συγγραφέα Michael Connelly, η δεύτερη σεζόν βασίζεται στο τέταρτο μυθιστόρημα της σειράς βιβλίων “The Lincoln Lawyer” με τίτλο “The Fifth Witness”.


    Out-Laws/Πεθερικά Γκάνγκστερ (7 Ιουλίου)- Ταινία

    Ο Owen Browning (Adam Devine) είναι ένας πουριτανός διευθυντής τράπεζας που ετοιμάζεται να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής του, την Parker (Nina Dobrev). Όταν η τράπεζά του βρίσκεται υπό ομηρία από τους διαβόητους Ληστές Φαντάσματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του γάμου του, πιστεύει ότι τα μελλοντικά πεθερικά του (Pierce Brosnan, Ellen Barkin), που μόλις έφτασαν στην πόλη, είναι οι διαβόητοι “Πεθερικά Γκάνγκστερ”.


    Burn the House Down/Φλεγόμενο Σπίτι (13 Ιουλίου)- Σειρά

    Η Anzu Murata, η μητέρα της και η μικρότερη αδερφή της έφυγαν από το σπίτι τους πριν από 13 χρόνια, όταν η μητέρα της ήταν ύποπτη για την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει. Πεπεισμένη ότι η άρρωστη μητέρα της κατηγορήθηκε άδικα, η Anzu πηγαίνει κρυφά να δουλέψει ως οικονόμος στο παιδικό της σπίτι για να συγκεντρώσει στοιχεία για το παράπτωμα της θετής μητέρας της.


    Bird Box Barcelona/Με τα Μάτια Κλειστά: Βαρκελώνη (14 Ιουλίου)- Ταινία

    Από τους παραγωγούς του παγκόσμιου φαινομένου, “Bird Box”, έρχεται το “Bird Box: Barcelona”, μια επέκταση της ταινίας που καθήλωσε το κοινό το 2018. Μετά τον αποδεκατισμό του παγκόσμιου πληθυσμού από μια μυστηριώδη δύναμη, ο Sebastian πρέπει να κάνει το δικό του ταξίδι επιβίωσης στους έρημους δρόμους της Βαρκελώνης. Καθώς συνάπτει άβολες συμμαχίες με άλλους επιζώντες και προσπαθούν να ξεφύγουν από την πόλη, μια απροσδόκητη και ακόμα χειρότερη απειλή μεγαλώνει.


    They Cloned Tyrone/Κλωνοποίησαν τον Ταϊρόν (21 Ιουλίου)- Ταινία

    Μια σειρά περίεργων γεγονότων ωθεί ένα απρόσμενο τρίο (John Boyega, Jamie Foxx και Teyonah Parris) στα ίχνη μιας μοχθηρής κυβερνητικής συνωμοσίας, σε αυτήν τη συναρπαστική περιπέτεια μυστηρίου.


    The Witcher Season 3 Volume 2/Ο Γητευτής Σεζόν 3 Tόμος 2ος (27 Ιουλίου)- Σειρά

    Καθώς μονάρχες, μάγοι και τέρατα της Ηπείρου αγωνίζονται να τη βρουν, ο Geralt κρατά τη Ciri κρυμμένη, αποφασισμένος να προστατέψει την οικογένεια που μόλις ξαναβρήκε ενάντια από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν. Με όπλο της την εκπαίδευση της Ciri στη μαγεία, η Yennefer τούς οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου ελπίζουν ότι θα ανακαλύψουν περισσότερα για τις ανεκμετάλλευτες δυνάμεις του κοριτσιού. Αντί γι’ αυτό όμως, οι τρεις τους ανακαλύπτουν ότι έφτασαν σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, μαύρης μαγείας και προδοσίας. Θα αναγκαστούν λοιπόν να παλέψουν, να ρισκάρουν τα πάντα, αλλιώς μπορεί να χάσουν ο ένας τον άλλο για πάντα.


    Dragon Prince Season 5/Ο Πρίγκιπας Δράκος Σεζόν 5 (27 Ιουλίου)- Σειρά

    Στην πέμπτη σεζόν της γνωστής σειράς κινουμένων σχεδίων θα δούμε τους Callum, Rayla, Ezran και Soren να προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο για να σταματήσουν την Claudia από το να φέρει τον Aaravos στον κόσμο και να σώσει τον πατέρα της, Viren.


    Επίσης κυκλοφορούν:

    • Nineteen to Twenty (Σειρά) – 11/07
    • Sonic Prime (Σειρά) – 13/07
    • Sweet Magnolias (Σειρά) – 20/07
    • Happiness for Beginners (Ταινία) – 27/07
    • D.P (Σειρά) – 28/07

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ