Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Πού να δείτε το “The Last of Us”

    Πού να δείτε το "The Last of Us"

    Αύριο θα κάνει την πρεμιέρα της η πολυναναμενόμενη τηλεοπτική μεταφορά του γνωστού βιντεοπαιχνιδιού “The Last of Us”. Η σειρά είχε ανακοινωθεί από το 2020 και ήρθε να αντικαταστήσει την κινηματογραφική μεταφορά που είχε ανακοινώσει η Sony το 2014.

    Πώς να το δείτε;

    Το “The Last of Us” θα προβληθεί αποκλειστικά στο Vodafone TV μέσω της συμφωνίας που έχει κάνει με το HBO για την προβολή των project του. Τα επεισόδια θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τις 15 Ιανουαρίου και ύστερα.

    Πόσα επεισόδια έχει;

    Η σειρά θα αποτελείται από εννιά επεισόδια, με το πρώτο να έχει διάρκεια 1 ώρας και 25 λεπτών. Δείτε το πρόγραμμα παρακάτω:

    • Επεισόδιο 1 (15 Ιανουαρίου)
    • Επεισόδιο 2 (22 Ιανουαρίου)
    • Επεισόδιο 3 (29 Ιανουαρίου)
    • Επεισόδιο 4 (5 Φεβρουαρίου)
    • Επεισόδιο 5 (12 Φεβρουαρίου)
    • Επεισόδιο 6 (19 Φεβρουαρίου)
    • Επεισόδιο 7 (26 Φεβρουαρίου)
    • Επεισόδιο 8 (5 Μαρτίου)
    • Επεισόδιο 9 (12 Μαρτίου)

    Ποια είναι η υπόθεση;

    Η σειρά δεν θα “αναιρέσει” το δημοφιλές παιχνίδι, αλλά θα “επεκτείνει” τo αρχικό υλικό. Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: “Σε μια μεταποκαλυπτική Αμερική, όπου ένας θανατηφόρος ιός έχει μετατρέψει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σε ένα είδος ζόμπι, τους Clickers, ο Τζόελ που επέζησε από το ξέσπασμα του ιού αναλαμβάνει να μεταφέρει την Ελι, μια 14χρονη κοπέλα, η οποία αποτελεί και το κλειδί θεραπείας από τον ιό, έξω από μια ζώνη καραντίνας, στους Fireflies”.

    Ποιο είναι το cast;

    Σεναριογράφος, showrunner και εκτελεστικός παραγωγός είναι ο Craig Mazin, ενώ δημιουργός, εκτελεστικός παραγωγός και σκηνοθέτης είναι ο συν-πρόεδρος της Naughty Dog, Neil Druckmann. Το cast αποτελείται από τους:

    Άλλοι πρωταγωνιστές είναι οι Keivonn Woodard ως Sam, Murray Bartlett ως Frank, Lamar Johnson ως Henry, Storm Reid ως Riley, Nico Parker ως Sarah, Jeffrey Pierce ως Perry, Graham Greene ως Marlon, Elaine Miles ως Florence και Melanie Lynskey ως Kathleen, ενώ οι Rutina Wesley και Brad Leland θα κατέχουν άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους.

    Πληροφορίες σχετικά με τα παιχνίδια

    Η σειρά θα επικεντρώνεται στο πρώτο βιντεοπαιχνίδι του 2013, που είναι διαθέσιμο σε PlayStation 3, PlayStation 4 και PlayStation 5. Το sequel, με τον τίτλο, “The Last of Us Part 2” (review εδώ) κυκλοφόρησε το 2020 για το PlayStation 5, αλλά μπορεί να παιχτεί και στο PlayStation 4.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ