Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Την επιστροφή των Yellowjackets ανακοίνωσε το Showtime

    Την επιστροφή των Yellowjackets ανακοίνωσε το Showtime

    Το Showtime ανακοίνωσε ότι η δεύτερη σεζόν του “Yellowjackets” θα επιστρέψει στις οθόνες μας στις 24 Μαρτίου.

    Η σειρά περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα από ταλαντούχες αθλήτριες ποδοσφαίρου, των οποίων το αεροπλάνο πέφτει στον ερημότοπο του Οντάριο. Στον νέο κύκλο επεισοδίων θα συνεχίσουμε να βλέπουμε δυο timelines, το ένα στη δεκαετία του ’90, όπου προσπαθούν να επιβιώσουν στο δάσος, και το άλλο 25 χρόνια μετά, όπου προσπαθούν να ηγηθούν μια νορμάλ ενήλικη ζωή.

    Δείτε την ανακοίνωση παρακάτω:

    Η σειρά δημιουργήθηκε από τους Ashley Lyle και Bart Nickerson, οι οποίοι είναι εκτελεστικοί παραγωγοί με τους Jonathan Lisco, Drew Comins και Karyn Kusama. Ήταν υποψήφια για έξι Emmy, μεταξύ άλλων και αυτό της Καλύτερης Δραματικής Σειράς, αλλά έχασε από το “Succession”. Έγινε η δεύτερη πιο δημοφιλή σειρά του Showtime, καθώς συγκέντρωνε κάθε εβδομάδα 1,3 εκατομμύρια τηλεθεατές, στη χώρα μας προβάλλεται μέσω του CosmoteTV και το review μας για την πρώτη σεζόν, μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

    Πρωταγωνιστές είναι οι Melanie Lynskey και Sophie Nélisse ως Shauna Shipman, Tawny Cypress και Jasmin Savoy Brown ως Taissa Turner, Steven Krueger ως Ben Scott, Warren Kole ως Jeff Sadecki, Christina Ricci και Sammi Hanratty ως Misty Quigley, Juliette Lewis και Sophie Thatcher ως Natalie Scatorccio, Lauren Ambrose και Liv Hewson ως Vanessa Palmer, Simone Kessell και Courtney Eaton ως Lottie Matthews και Kevin Alves ως Travis Martinez, ενώ άλλη νέα εισαγωγή στη δεύτερη σεζόν είναι ο Elijah Wood ως Walter.

    Ανυπομονείτε για την δεύτερη σεζόν του “Yellowjackets”; Πείτε μας στα σχόλια.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Νοέμβριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ