Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
More

    Πλάνα από τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν προϊδεάζουν reunions και κίνδυνους

    Πλάνα από τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν προϊδεάζουν reunions και κίνδυνους

    Η τρίτη σεζόν του “The Witcher” πλησιάζει και το IGN μπορεί να αποκαλύψει το αποκλειστικό κλιπ από τα γυρίσματα, που φέρει τους πρωταγωνιστές και τους δημιουργούς της σειράς να συζητούν τι μπορούν να περιμένουν οι fans από τα νέα επεισόδια.

    Το “Volume 1” της νέας σεζόν θα κάνει την εμφάνισή του στις 29 Ιουνίου και το κλιπ επικεντρώνεται σε γεγονότα που θα λάβουν χώρα στα πρώτα αυτά πέντε επεισόδια. Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για το “Volume 2”, μιας και γι’ αυτό έχει οριστεί ημερομηνία πρεμιέρας η 27 Ιουλίου.

    Όσον αφορά το τι θα δούμε σε αυτήν την σεζόν, η showrunner Lauren Schmidt Hissrich λέει ότι “θα βασίζεται κατά κύριο λόγο” στο “Time of Contempt” του Andrzej Sapkowski, δηλαδή στο τέταρτο βιβλίο της σειράς μυθιστορημάτων και θα φέρει κάποιες “πραγματικά αγαπητές fan favorite στιγμές”. Διαβάστε τι να περιμένετε από τη νέα σεζόν εδώ.

    Έπειτα ακούμε τους Henry Cavill (Geralt), Anya Chalotra (Yennefer) και Freya Allan (Ciri) να μιλούν για το ξεκίνημα της περιπέτειάς τους ως οικογένεια. Αν και το reunion είναι ωραίο, δεν είναι ούτε σταθερό, ούτε χωρίς προβλήματα, καθώς η Ciri κρύβεται και υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που θέλουν να τους κάνουν κακό. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα κάνουν κάτι γι’ αυτό.

    “Εδραιώνουν ξανά τη σχέση τους, καθώς η Yennefer μαθαίνει στην Ciri πως να τιθασεύει τις δυνάμεις της”, λέει η Allan προϊδεάζοντας ένα συναρπαστικό team-up που ετοιμαζόταν για χρόνια. “Ήταν σημαντικό να δείξουμε πως βελτιώθηκε και πως το φέρνει αυτό για να βοηθήσει την κατάσταση. Αγαπώ της μάχες και το να κάνω μια με τον Henry… Περίμενα αυτή τη στιγμή”.

    Ο Cavill μιλά για τις σκέψεις του Geralt, αποκαλύπτοντας ότι θα δούμε μια πλευρά του που δεν έχουμε ξαναδεί.

    “Θέλει να εκπαιδεύσει την υιοθετημένη του κόρη και να την κάνει τόσο καλή όσο ο ίδιος”, είπε ο Cavill. “Θα δείτε μια πιο βαθιά πλευρά του Geralt. Έπρεπε να βάλω λίγο παραπάνω μυαλό και λίγη παραπάνω στοχαστικότητα”.

    Το κλιπ δείχνει και πολλούς νέους και ‘βετεράνους’ χαρακτήρες, όπως και μια προειδοποίηση από τον Joey Batey, που ενσαρκώνει τον Jaskier.

    “Είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε όλοι αντιμέτωποι με τον θάνατο και θα χρειαστεί μια μεγάλη θησεία για να προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε”, είπε.

    Τα εν λόγω επεισόδια θα είναι και τα τελευταία στα οποία θα δούμε τον Cavill ως Geralt of Rivia, πριν αναλάβει τον ρόλο ο Liam Hemsworth. Παράλληλα, υπάρχουν φήμες για ένα νέο spin-off, στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει ο Dolph Lundgren, και για την ανανέωση της σειράς σε πέμπτη σεζόν.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και στη γνώμη μας για τις σειρές που ολοκληρώθηκαν τον Μάιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ