Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Το Heels και άλλες σειρές ακυρώνονται από το Starz

    Το Heels και άλλες σειρές ακυρώνονται από το Starz

    To Starz αποφάσισε να ρίξει την λευκή πετσέτα στο ρινγκ του “Heels” και να ακυρώσει την σειρά μετά από δύο σεζόν.

    Σύμφωνα με το The Wrap, αυτή δεν είναι η μόνη σειρά της οποίας η αυλαία κλείνει για πάντα, μιας και το κανάλι ακύρωσε τόσο το “Blindspotting”, όσο και το “Run the World”, ενώ αποφάσισε να μην προβάλλει καθόλου την δραματική σειρά “The Venery of Samantha Bird”. Κατά πως φαίνεται, αν και όλες τους ήταν αγαπητές στο ίδιο το κανάλι, καμιά δεν συγκέντρωνε τα απαραίτητα νούμερα τηλεθέασης για να δικαιολογηθούν οι ανανεώσεις. Όλες οι σειρές ακυρώθηκαν μετά την δεύτερη σεζόν.

    https://www.youtube.com/watch?v=NRyM2Tjx5bA

    To “Heels” επικεντρωνόταν στους Stephen Amell ως Jack Spade και Alexander Ludwig ως Ace Spade, δύο αδέρφια που είναι παράλληλα παλαιστές και προσπαθούν να γίνουν διάσημοι. Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Michael Waldron, ο οποίος είναι παραγωγός μαζί με τους Julie Yorn, Peter Segal, Chris Donnelly και Patrick Walmsley, ενώ ο Mike O’Malley, εκτός από παραγωγός ήταν και showrunner. Άλλοι πρωταγωνιστές ήταν οι Alison Luff, Mike O’Malley, Chris Bauer, Allen Maldonado και Mary McCormack.

    Το “Blindspotting” αποτελούσε spin-off sequel της ομότιτλης ταινίας του 2018 και περιστρεφόταν γύρω από την Ashley, η οποία αναγκάζεται να μετακομίσει με την μητέρα και την αδερφή του συντρόφου και πατέρα του παιδιού της. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπαμε την Jasmine Cephas Jones, ενώ πλάι της έπαιζαν και οι Jaylen Barron, Candace Nicholas-Lippman, Benjamin Earl Turner, Atticus Woodward και Rafael Casal. Δημιουργοί και εκτελεστικοί παραγωγοί ήταν οι Rafael Casal και Daveed Diggs, οι οποίοι είχαν γράψει, παράγει και πρωταγωνιστήσει στην ταινία. Άλλοι εκτελεστικοί παραγωγοί ήταν οι Cephas Jones και Keith Calder, ενώ ο Casal είχε αναλάβει και χρέη showrunner.

    https://www.youtube.com/watch?v=Ecf0yM5h3zk

    Όσον αφορά το “Run the World”, η κωμική σειρά περιστρέφονταν γύρω από μια παρέα γυναικών (Amber Stevens West, Andrea Bordeaux, Bresha Webb και Corbin Reid) που ζει στο Harlem. Δημιουργός ήταν η Leigh Davenport, η οποία ήταν εκτελεστική παραγωγός με την Yvette Lee Bowser.

    Τέλος, το “The Venery of Samantha Bird” δημιουργήθηκε από την Anna Moriarty, αλλά κατάφερε να γυρίσει μόλις τα δύο πρώτα της επεισόδια πριν επηρεαστεί από τις απεργίες στο Χόλιγουντ. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βλέπαμε την Katherine Langford, της οποίας ο χαρακτήρας, Samantha Bird, επιστρέφει στην πόλη όπου μεγάλωσε και ερωτεύεται ξανά τον παιδικό της έρωτα, Jake Minot (Finn Jones). Ωστόσο, η φαινομενικά τέλεια σχέση της έχει κρυφές πτυχές, που εξαπλώνονται σε όλες τις οικογένειες της πόλης. Άλλοι πρωταγωνιστές θα ήταν οι Francesca Reale, Brenda Strong, Adam Faison, Shalini Bathina, Tyrone Brown, Henry Czerny και Doug Savan, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί ήταν οι Moriarty, Salvatore Stabile, Jessica Rhoades, Rachel Polan, Jessica Yu, Larysa Kondracki και Nicole Jefferson Asher

    https://www.youtube.com/watch?v=WxfAM_fLBK4

    Στο κανάλι βλέπουμε ακόμα το “Outlander”, του οποίου περιμένουμε το δεύτερο μέρος της έβδομης σεζόν και την όγδοη (και τελευταία) σεζόν, καθώς και το “The Minx”, το οποίο ολοκλήρωσε την δεύτερη σεζόν του πριν λίγο καιρό και ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση σχετικά με την ανανέωσή του.

    Για ποια από όλες τις σειρές στεναχωρηθήκατε περισσότερο; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ