Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το Poker Face ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν

    Το Poker Face ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν

    Περισσότερα μυστήρια θα κληθεί να λύσει η Natasha Lyonne, καθώς το Peacock ανανέωσε το “Poker Face” για δεύτερη σεζόν.

    “Το ‘Poker Face’ είναι μια από τις σπάνιες, αδιαμφισβήτητες σειρές τις οποίες ερωτεύεσαι από την αρχή, αλλά η κριτικές και η ανταπόκριση του του κοινού ξεπέρασαν τα πιο άγριά μας όνειρα”, είπε η Susan Rovner του NBCUniversal σε δήλωσή της. “Δουλεύοντας πλάι στις δημιουργικές ευφυΐες των Rian Johnson, Natasha Lyonne και Ram Bergman, μαζί με τους συνεργάτες μας στα MRC και T-Street, ήταν μια καταπληκτική διαδρομή και ανυπομονούμε να ξαναβγούμε στους δρόμους για μια ακόμα σεζόν, καθώς συνεχίζουμε να αποκτούμε ορμή στα originals του Peacock”.

    “Σας καλούμε να ακολουθήσετε την Charlie (Lyonne) σε ένα road trip, όπου συναντά διάφορους χαρακτήρες και εκδικείται μια νέα αδικία σε κάθε επεισόδιο, οπλισμένη με κάτι παραπάνω από την απίστευτη ικανότητά της να ανιχνεύει ψέματα και μια ειλικρινή εκτίμηση για τους ανθρώπους (και τους περιστασιακούς σκύλους). Τώρα αφήστε την υπερβολική σκέψη στον Rian, που έχει δημιουργήσει με επιδεξιότητα δέκα αυτοτελή γρίφους για να λύσει η Charlie. Ας μπούμε στο Plymouth Barracuda του ’69 και ας απολαύσουμε τη διαδρομή”, λέει η επίσημη σύνοψη.

    Άλλοι πρωταγωνιστές είναι οι Joseph Gordon-Levitt, David Castañeda, Benjamin Bratt, Adrien Brody, Danielle Macdonald, Jameela Jamil και Stephanie Hsu, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι και οι Maya Rudolph, Danielle Renfrew Behrens, Ram Bergman, Nena Rodrigue και Nora και Lilla Zuckerman, με τις δύο τελευταίες να είναι και showunner.

    Ο Rian Johnson (Knives Out) είναι δημιουργός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, ενώ μαζί με την Lyonne και τους Ram Bergman, Nena Rodrigue, Iain B. MacDonald, Maya Rudolph και Danielle Renfrew Behrens είναι εκτελεστικοί παραγωγοί. Showrunners και εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Nora Zuckerman και Lilla Zuckerman.

    Η σειρά έκανε την πρεμιέρα της στις 26 Ιανουαρίου με τα τέσσερα πρώτα επεισόδια. Συνολικά θα αποτελείται από δέκα, τα οποία θα τρέξουν έως της 9 Μαρτίου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ